این منم از دست شیرین زبونی این فسقلیه خوردنی
بلا کوچولو چه اداشم در میاره
![]()
این منم از دست شیرین زبونی این فسقلیه خوردنی
بلا کوچولو چه اداشم در میاره
![]()
خیلی جالب بود خانم نیلوفر.خوش به حال اون پرنده که همچین صاحبی داره
سلام نیلوفر خانوم . زیبا بود . بهتون تبریک میگم انشالله موفقیت های بیشتر ... خوش و خرم کنار پرندتون صد ها سال زندگی کنید انشالله . منکه واقعا لذت بردم . به قول دوستان خوش به حال پرندتون بابت همچین صاحب و تربیتی .. کشته مارو اون تربیتشون...
سلام آقای بهمنش
خیلی ممنونم
شما هم موفق باشین
آره عزیزم
تمام کلمه هایی که دی دی میگه و این فسقلی هم میگه
جانم, قربونت برم, بوس بده, بدو بیا
سلام خدمت شما
به جمع ما خوش اومدیـــــــــن
خیلی ممنونــم
عزیــــــزم خدا نکنـــه
وقتی پیش هم هستن باید ببینی چیکــــار میکنه..!! میکشه خودش و
عروسم اصلا محلش نمیزاره و فقط با تعجب نگاش میکنه...زیادم خستش کنه فرار میکنه از دستش.. اما بر عکس این فسقلیمیچسبه بهش و حرفاش و تکرار میکنه
ممنونـــــــــــم
لطف دارین...
سلام
خیلی ممنـــون
راستش بیشتر دی دی تربیتش کرده تا من![]()
من بیشتر با دی دی کار میکردم.. بلولی همیشه ناظر بوده و خود به خود یاد گرفته
فکر کنم تا چند وقت دیگه به دی دی بگم دستا بالا یا بچرخ.. بلولی بالاش و باز کنه و بچرخه : ))
دوستان خیـــــــلی ممنون که به تاپیکم سر زدین و وقت گذاشتین کلیپ کوچولوهام و دیدین و نظر دادین.. خیلی خوشحالم کردین با نظراتون..
![]()
سلام و درود
همونطور که گفتم وجود بوفه کمی مشکل سازه ولی میتونی از خود بوفه هم استفاده کنی
یه طرح اینه که ته چوب که الان توی گلدان هست رو بزاری سه کنج بوفه (فلش قرمز رنگ) و کمرش رو هم میتونی با نخ یا چشت یا هرچیزی که محکمش کنه ببندیش به ستون بوفه (فلش آبی رنگ) البته چوب مستقیم به ستون بوفه نچسبه کمی فاصله داشته باشه تا چوب شیب داشته باشه و نمای خاصی داشته باشه
طرح دوم اینه که انتهای چوب رو اگه امکانش هست بزاری مابین ستون بوفه و بوفه (فلش قرمز) و باز کمرش رو با چیزی به ستون ببندی البته باز هم با شیب
البته اگه اون شاخه ای که جلوی قفس هست که فسقلی روش نشسته رو نداشت میتونستی عقب بزاریش و از دیوارو و بوفه استفاده کنی. کلا باید باشرایط ببینی که چطوری میتونی محکمش کنی و برای محکم کردنش هم باید دوتا تکیه گاه بهش بدی یکی انتهاش و یکی کمرش.
منتظر عکسای زیبا از دی دی خان هستیم![]()
سلام
الان كليپ عشقيت رو ديدم
خيلي بامزه است
چقدر هم كه ماشاء اله بلولي بزرگ شده. چه اسم بامزه اي هم داره
معنيش چي ميشه؟
مثل شيطوي خودم بامزه است و لايق له شدن
شيطو هم از گلي ياد گرفته كلمات اون رو تكرار ميكنه
خيلي هم بامزه ميگن
به نظر من شيرين كاري و شيطنت مرغ عشق ها خيلي خيلي بامزه تر و شيرين تر از عروس هلنديه
فوق العاده شيطون و بازيگوش ان![]()
سلام
خیلی ممنون از پیشنهادتون و ممنون که وقت گذاشتین و توضیح دادین
اما نمیتونم این چوب و به بوفه وصل کنم
چون جاش و عوض میکنم و نمیتونم ثابتش کنم
عکسم حتما به زودی میزارم
سلام مهرانه جون
ممنون عزیزم
معنی اسمش و راستش نمیدونمشوهرم این اسم و پیشنهاد کرد و من اصلا خوشم نیمومد.. بعد از بس صداش کرد دیگه روش موند
شیطو رو ندیدم...
مرغ عشق ها خیلی نازن . اگه یه کم عقلشون بیشتر بود خیلی خوب میشد![]()
جدیدا یه سفید 1ماهه گرفتم گذاشتم پیش دی دی به حرف بیاد.. با وجود این که 1ماهشه جثش از بلولی بزرگتره! نمیدونم انگار نژادش فرق میکنه.. گرده
سلام.واقعا عالی بود.خیلی قشنگ پشت سرهم اجرا میکرد.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)