من تا دیروز فکر میکردم، هر دیسکسی که کله ی مثلثی داشته باشه، رشد سوز شده و نباید خریداری بشه
تا اینکه این عکس رو دیدم! الان گیج شدم
من تا دیروز فکر میکردم، هر دیسکسی که کله ی مثلثی داشته باشه، رشد سوز شده و نباید خریداری بشه
تا اینکه این عکس رو دیدم! الان گیج شدم
سلام بر آقا بابک عزیز و دوس داشتنی و همیشه در صحنه
مثل همیشه سوال داشتم
به دلیل اینکه مشخص شد شن کف تانک من آهکیه ( عربی بودا) میخوام شن رو عوض کنم که خوب طبیعتا باید تانکو خالی کنم و دیسکس ها رو انتقال بدم
میشه یه توضیح بدید که چه جوری اینکارو کنم که صدمه نبینن و مریض نشن؟
طبیعتا سیکل به هم میخوره برای اون چه باید کرد؟
چقد زمان لازمه تا تانک دیسکس آماده شه......![]()
سلام . با اجازه ی بابک عزیز من خدمتتون عرض کنم . با توجه به اینکه زیر شنهای شما الان جنگ جهانی نهفته هست نظر شخص من اینه که قبلا شن ها رو آماده کنید ضد عفونی کنید بعد دیسکس ها رو به تانک دیگری منتقل کنید آب رو بیرون بریزید شن ها رو تعویض کنید آب تازه و بدون کلر و تسریع کننده و بعد از یک روز کامل که دیسکس ها رو وارد تانک کنید . مثل اینکه دوباره دارید راه اندازی تانک می کنید . البته با توجه به امکاناتتون می تونید از روشهای دیگری هم استفاده کنید به نظر من ایده آل ترین حالت این هست . اگر جا نداشته باشید واسه دیسکس ها همراه با ریسک خواهد بود .سلام بر آقا بابک عزیز و دوس داشتنی و همیشه در صحنه
مثل همیشه سوال داشتم
به دلیل اینکه مشخص شد شن کف تانک من آهکیه ( عربی بودا) میخوام شن رو عوض کنم که خوب طبیعتا باید تانکو خالی کنم و دیسکس ها رو انتقال بدم
میشه یه توضیح بدید که چه جوری اینکارو کنم که صدمه نبینن و مریض نشن؟
طبیعتا سیکل به هم میخوره برای اون چه باید کرد؟
چقد زمان لازمه تا تانک دیسکس آماده شه......
ممنون آقای رضاییسلام . با اجازه ی بابک عزیز من خدمتتون عرض کنم . با توجه به اینکه زیر شنهای شما الان جنگ جهانی نهفته هست نظر شخص من اینه که قبلا شن ها رو آماده کنید ضد عفونی کنید بعد دیسکس ها رو به تانک دیگری منتقل کنید آب رو بیرون بریزید شن ها رو تعویض کنید آب تازه و بدون کلر و تسریع کننده و بعد از یک روز کامل که دیسکس ها رو وارد تانک کنید . مثل اینکه دوباره دارید راه اندازی تانک می کنید . البته با توجه به امکاناتتون می تونید از روشهای دیگری هم استفاده کنید به نظر من ایده آل ترین حالت این هست . اگر جا نداشته باشید واسه دیسکس ها همراه با ریسک خواهد بود .
مشکل نداشتن جا جهت نگهداری دیسکس های فوقه به خاطر اینکه تانک قرنطینه کوچیکه
زمان زیادی در قرنطینه نخواهند بود . معمولا وقتی شنها عوض میشن آب تانک به دلیل بالا اومدن مواد ته نشین شده امکان آسیب به آبشش های دیسکس ها وجود داره . بنا براین پیشنهاد من اینه که ابتدا شن و آب رو آماده کنید بلافاصله تعویض رو انجام بدید تا زیاد در معرض مشکل قرار نگیرند .
اونهایی که سرشون مثل پیکان، تیز شده یعنی این شکلی >كله مثلثي
سلام .. دوستان این پودر آستازین (استاگزانتین) را از کجا میشه پیدا کرد ؟ من یه دو تا عطاری رفتم اصلا نمیدونستند این پودر چی هست .... !!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.