سلام.
من سه بار چمن مارش کاشتم ولی هر سه بار هم برگ ها شفاف شدن (زرد نشدن) و دچار گندیدگی شدن..
حجم تانک : 60 لیتر
کود : مولتی + آهن برایت ول
نور :40.2 وات (36 FPL + ال ای دی قرمز 4.2 وات)
سلام.
من سه بار چمن مارش کاشتم ولی هر سه بار هم برگ ها شفاف شدن (زرد نشدن) و دچار گندیدگی شدن..
حجم تانک : 60 لیتر
کود : مولتی + آهن برایت ول
نور :40.2 وات (36 FPL + ال ای دی قرمز 4.2 وات)
سلام
كود و نور و دي اكسيد بايد بالانس باشن تا گياهاي حساس مثل چمن مارش از بين نرن . شما تزريق دي اكسيد رو بيشتر كن و همزمان دوز كود مولتي رو افزايش بده . مولتي رو قبل از مصرف چند بار تكون بديد تا پودر داخلش بهم بخوره
موفق باشي
با تشکر از راهنمائتون، حتماً تهیه میکنممن فقد این رو بگم که
هر گیاهی رو با هر کیفیتی در تانک تون بزارید این تجهیزات جاری تانک شما هستند که کیفیت نهایی گیاه رو تعیین میکنن ......مثلا بعضضی از دوستان میگن گلسو برگ ریز و گلسو برگ درشت ....که این غلطه و یک نوع گلسو بیشتر نداریم و در شرایط نگهداری مختلف شکل گیاه عوض کیشه
استفاده از گیاهان با کیفیت برای شروع کار ...زمان کمتری رو منجر به گرفتن گیاه در تانک شما میکنه ...و بحثهایی در مورد گرید فقد عوام فریبی هست
حالا بحث تانک شما
این گیاهی که شما گزاشتی گلسو نیست بلکه مارسیلیا برگ درشت هست
این گیاه برای مناطق کم نور تانک و تانک های کم نور توصیه میشه حال اونکه در تانک های پر نور هم میشه استفاده کرد به شرط اینکه کود فسفات هم بهش بدید ...گیاه بسیار زیبا و از نظر ارزش از گلسو بهتره ...دیر رشد هست ....یعنی در اینده کمتر نیاز به حرص داره که این خوبه
پس یک کود فسفات هم برای تانکت بخر ......برایت ول داره
سلام دوستان
برا گیاه گندمی چه شرایطی لازم هست؟ من تو تانک گندمی،دم گربه ای،آنوبیاس و جاوا ویندلو دارم ولی از این بین گندمی داره برگاش زرد میشه از کود مایع مولوی تترا هم استفاده کردم یه سوال دیگه هم اینکه ماهی هست که برگها فرسوده رو بخوره کت اتو فقط جلبک خوار هست؟ ممنون
ویرایش توسط amirrezan95 : 14th April 2015 در ساعت 12:24 AM
سلام .
ممکنه چند گیاه آکواریومی مقاوم با شرایط آب و اینکه در کل نیاز خاصی نداشته باشه معرفی کنید ؟ همچنین اینکه رشد طولی زیادی هم میخوام نداشته باشه .
ممنون
ممنونم .
اینطور که در تاپیک مربوط به گیاهان دیدم خانواده آنوبیاس نگهداری یکسان و راحتی دارن . اما تو بازار بیشتر کدوم مدلش راحت تر گیر میاد ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.