سلام . من یه سوال دارم که تو بخش نژاد شناسی و گونه ها نبود .
من میخوام 20 تا دیسکس 2اینچ بخرم چطوری میتونم بفهمم که دیسکسی که بهم میده تکثیر داخل هست یا مالزی یا اینکه تایلندی
هیچ راه علمی و تضمینی وجود نداره . بهترین راه خرید دیسکس از فروشنده قابل اعتماده
به جز اون دیسکس های مالزی معمولا استایل و رنگ خاصی دارند که بعیده تو تایلند و غیر ممکنه که فعلا تو ایران تکثیر بشن
بین تایلند و ایرانی تقریبا غیر ممکنه حدسش....دیسکس های تکثیر ایران مثل تایلندی ها هستن از نظر رنگ!
آب ساز ها و محلول های نرم کننده آب آکواریوم برند های مختلف نباید همزمان با هم استفاده بشن!
اگر از باکتوزیم تترا طبق دستور العمل بروشور استفاده کردید میتونید دیسکس ها رو اضافه کنید ولی تعدادشون زیاد نباشه خیلی بهتره
با توجه به اینکه اولی پارت دیسکس شماست خیر اجباری به قرنطینه نیست . اگر دیسکس دیگری از قبل در تانک اصلی بود قرنطینه اجباری بود
مگه به گفتن فروشنده هاست!
من مدرک دارم ولی ترجیح میدم خودتون برید دنبالش!!
اول از همه . لطفا بگردید تو اینترنت ببینیم این برند معظم revertune رو کجا ها میتونید پیدا کنید . نیتجه رو همینجا اعلام کنید تا بقیش رو بگم
اگر وب سایتی هم پیدا کردید لطفا لینکش رو بزارید (یک سایت هست)
منظورم به زبان انگلیسی بود دوست عزیز . محصولات آکواریومی در کلاس جهانی یا حتی محلی یک کشور ، باید تو اینترنت ردی ازشون باشه . شما به انگلیسی این محصولات رو سرچ کن .
نتیجش رو مقایسه کن با نتیجه جستجوی تترا ، سرا ، جی بی ال
اصلا شما نتیجش رو با این غذا های انرژی ماهیران مقایسه کن
یعنی جنسی که از ژاپن صادر شده به ایران نباید به اندازه غذای انرژی تو اینترنت شناخته شده باشه؟
لینک سایت شرکت رو هم بزارید تا نکته ای رو بهتون نشون بدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)