خرید و فروش کاسکو و طوطی سانان و پرندگان
تو قسمت ارسال موضوع جدید
اینم عکس قنچای من عزیران اگر میشه 1نگاه کنید ببینید مریضن؟
http://up.parsipet.ir/uploads/1_6146d.jpg
اینم عکس قنچای من عزیران اگر میشه 1نگاه کنید ببینید مریضن؟
http://up.parsipet.ir/uploads/1_6146d.jpg
سلام
درمورد سلامتشون ، بهترین کار اینه ک دامپزشک نظر بده .
یکی از فنچا ک معلوم نیس ، ولی این فنچ نر زبرایی ک توی عکس مشخصه ، ب نظرم مشکلی نداره .
اگه براتون مقدوره ی عکس از نزدیک از فنچاتون بگیرید .
ی عکس هم از مدفوع پرنده ها بگیرید تا دیگه تا حدودی مطمن بشیم .
سلام و خسته نباشید
من حدود 4 ماه پیش یک جفت فنچ نرو ماده خریدم خیلی با هم خوب بودن یک ماه پیش تخم گذاشتن برای اولین بار و الان جوجه هاشون از لونه بیرون اومدن.
ولی سه روزه که فنچ نر با ماده دعوا می کنهو اونو دنبال می کنه و حالت تهاجمی داره و صدای خاصی در میاره و تا فنچ ماده کف قفس نشینه ولکنش نیست .
لطفا راهنمایی کنید واقعا نمی دونم چیکار کنم خیلی دوسشون دارم نمی خوام چیزیشون بشه..............![]()
سلام
فنچ چرا تخم هاشو میخوره؟
3تا داشت الان شده یکی
بار اولشون هم هست
سلام دوسته خویم به نظرم تغذیشون درست نیست و به خاطر ضعف بدنی تخم خودش میخوره 1تخم مرغ به سفارش اساتید تخم بلدرچین به صورت اب پز اماده کنید 70%خودتون میل کنید 30%باقی با پوست داخل قفس برارین این کار 2روز در هفته انجام بدین و سنگ کف دریا هم براشون تهیه کنید هفته ای 2روزم به اندازه 1انگشت هویج رنده کنید بهشون بدین این از من نشنیده بگیر من خودم مطمین نیستم ولی شنیدم اگر احساس نا امنی کنه پرنده تخمش میخوره سعی کن محیطش اروم باشه
موفق باشید
سلام و خسته نباشید
من حدود 4 ماه پیش یک جفت فنچ نرو ماده خریدم خیلی با هم خوب بودن یک ماه پیش تخم گذاشتن برای اولین بار و الان جوجه هاشون از لونه بیرون اومدن.
ولی سه روزه که فنچ نر با ماده دعوا می کنهو اونو دنبال می کنه و حالت تهاجمی داره و صدای خاصی در میاره و تا فنچ ماده کف قفس نشینه ولکنش نیست .
لطفا راهنمایی کنید واقعا نمی دونم چیکار کنم خیلی دوسشون دارم نمی خوام چیزیشون بشه..............![]()
سلام این حالت نر حالت جفت گیری دوباره دارن اماده میشن برای تخم گذاری نگران نباشید ولی ترجیحن بعد هر بار تخم گذاری 1ماه بهشون استراحت بدین مولداتون قوی تر میشن و عمر بهتر و جوجه های سالم تری دارنسلام و خسته نباشید
لطفا راهنمایی کنید واقعا نمی دونم چیکار کنم خیلی دوسشون دارم نمی خوام چیزیشون بشه..............
درودسلام دوسته خویم به نظرم تغذیشون درست نیست و به خاطر ضعف بدنی تخم خودش میخوره 1تخم مرغ به سفارش اساتید تخم بلدرچین به صورت اب پز اماده کنید 70%خودتون میل کنید 30%باقی با پوست داخل قفس برارین این کار 2روز در هفته انجام بدین و سنگ کف دریا هم براشون تهیه کنید هفته ای 2روزم به اندازه 1انگشت هویج رنده کنید بهشون بدین این از من نشنیده بگیر من خودم مطمین نیستم ولی شنیدم اگر احساس نا امنی کنه پرنده تخمش میخوره سعی کن محیطش اروم باشه
موفق باشید
دوبار تخم مرغ در هفته توی فصل گرما زیاد نیس؟
این کار باعث گرمازدگی فنچ میشه
هفته ای یکبار کافیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.