علییییییییی چه چیزی این سری صید کردی.حاجی مبارکه!
سلام علی جان
مبارک ایشالله به سلامتی
موفقتر باشی
جناب علي آقا آقايي سلام عرض شد.
يكي از اهداف اين فروم كه گويا مهمترين هدف اين مجموعه هم هست راهنمايي افراد در انتخاب هاشونه
توضيح افراد در مورد ريز مسائل كه اغلب با ذكر نام اشخاص همراهه ميتونه كمك دوستان ديگه باشه براي رسيدن به يك انتخاب درست .
البته اطلاع دقيق از قوانين فروم در اين خصوص ندارم .
ممنون ميشم اگر منافاتي با قوانين مجموعه زيباي * پارسي پت * نداره باهاش مخالفت نشه
كوچكترين عضو مجموعه * پارسي پت *
نعيمي
دوست عزیز سلامقوانین سایت در خود سایت به صورت کامل درج شدهفرمایش شما در رابطه با راهنمایی افراد درسته اما مهمترین اصل عدم تبلیغات افراد یا فرد خاص میباشد اینم به عنوان برادر کوچکتر فقط یک نفر وجود نداره که دیسکس با کیفیت داشته باشهخود آقای وزیر پور در مورد انتخاب دیسکس همیشه مطلب میزارن که میتونه به همه کمک کنه پس اسامی دوستان فقط جنبه تبلیغاتی پیدا میکنهاگر با سایت همراه باشید و مطالب را بخوانید به عرایض بنده خواهید رسیدبا عرض معذرت از دوست عزیزم که تو آلبومتون این قضیه رو مطرح کردمموفق باشید
درسته
البته باز هم ميگم
تبليغ اگر بود تلفن و ادرس و .. حتما درج ميشد و واقعا نيت اين نبوده
ولي حق با شماست توي قوانين بخش نبود همچين موضوعي
ولي الان توي قوانين كلي سايت ديدم كه درج شده
البته اسامي هم توي ويبولتين فيلتر شده كه اينم جلوي تبليغ رو ميگيره (پس تبليغي نشده)
ب هر حال ممنون ميشم بحث نشه در موردش كه تاپيك از مسير اصلي خارج نشه
مرسي دوستان عزيز
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام :
اولا خدمت دوستان عزیز سلام عرض میکنم
و در ثانی خدمت جناب abgraph عزیز هم تبریک عرض میکنم برای خرید دیسکسهای زیبایی که گرفتند
دوستان امیدوارم این بار آخری باشه که در مورد این مسئله صحبت میکنم تبلیغات در این سایت طبق قوانین آن ممنوع میباشد و از نام بردن افرادی که ازشون دیسکس خریداری میکنید اجتناب نمایید (دلایل خاص خودش رو داره)نام بردن ازبرخی افراد با توجه به اینکه ایجاد حواشی خواهد کرد و دوستانی وجود دارند که خواسته یا ناخواسته درست یا غلط به طرفداری از انها به قصد پاسخگویی مطالبی را خواهند فرمود جایز نمیباشد تمام فروشندگان و مغازه داران دارای احترام خاص هستند منتهی چون در گذشته نام بردن انها ایجاد حاشیه هایی کرده بود لذا تصمیم بر ان شده که از نام بردن انها پرهیز شود و دوستانی هم که مایلند نام انها را بدانند میتوانند بصورت پیام خصوصی از شخصی که دیسکس را خریده سئوال بفرمایند
جناب abgraph عزیز منم با شما موافق هستم و بهتر است که دیگر این مسائل بازگو نشود و بیشتر به اصل مطلب که همان لذت بردن از دیدن دیسکسهای شما میباشد بپردازیم
دوستانی که میخواهند بدانند دیسکسهای ایشون یا هر شخص دیگر چگونه و از چه شخصی خریداری شده از پیام خصوصی استفاده نمایند
با تشکر از تمامی دوستان که به قوانین فروم احترام میگذارند
ویرایش توسط B@B@K : 11th November 2014 در ساعت 11:38 PM
سلام علی اقا تبریک میگم به خاطر عکس های جدید ممنونم
در صورت امکان از پیزن هایی که دارید سایز می کنید عکس بزارید به شخصه خیلی دوست دارم عکس هاشون رو ببینم
سلام
مبارک باشه دیسکس های بسیار خوش استیل و خوش رنگی هستند.
ان شااله همیشه ازشون لذت ببرید.
سلام
اين هم سيفون ١٠٠٪ من ...
و ابگيري كامل
![]()
ویرایش توسط abgraph : 25th November 2014 در ساعت 03:16 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)