لطفا استاد مهدی دقیق توضیح بدین و وسایل های لازم برای این کار بگیرم بفرمایید ببخشید اذیتت کردم
میشود دقیق به من توضیح بدیت که من دوتا تانک 50*50*50 برای تکثیر میخواهم درست کنم بالای رو برای اب انبار پایینی رو برای تانک اصلی میخواهم توی تانک اصلی سوراخ برای تخیله اب درست کنم میشود لولول ببرم توی لوله فاضلاب و دوم اینکه اب انبار از بالا به وسیه شلنک مک بزنم به تانک اصلی یا از پاور هد استفاده کنم لطفا دققیق من را راهنمایی کنید به مشکلی بر نخورم و وسایل های لازم را هم ذکر کنید که بگیرم
مممنونم
ممنونم
مهدی خیلی خیلی ماهی های سوسولی داری
ایشالا که همشون شاخ که هستن همیشه شاخ بمونن
اقا من خیلی از دیسکس هات خوشم امد باریک الاه نه واقعا باریک الاه نه واقعا باریک الاه
چشم حسود بترکه ایشالا
من از ماهی دیسکس زیاد سر در نمیارم اما واقعا اینقدر عکس دیسکس دیدم واقعا خیلی توپن درضمن به تا پیک من هم سر بزن و مارو هم با پاسخ دادن خوشال کنین.
موفق باشی پسر![]()
ویرایش توسط kabootargorgon : 28th May 2015 در ساعت 06:18 PM
سلام مهدی جان تایپیک.پر مهتوایی دارین
سلام مهدی جان بسیار جالب و دیدنی هستن ماهی های دیسکس تون خیلیم زحمت میکشین برای چو منی کم دانش تجربه های گران رو رایگان و بی الایش در اختیار میزارین من پلنت و میگو دارم ولی بادیدن پست شما اشتیاق بسیاری پیدا کردم که داخل پلنت که هیچ ماهی نیست چند تایی دیسکس پشت ناخنی بریزم. فکر کنم زیبا بشه از تجربیات شما و دوستان کمک میگیرم بسیار سپاس گذارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.