سلام،
اگر که شن تانک دیسکس حدود 1-2 میل باشه که فضولات و غذا هم به زیر اون نره،باز هم مشکل ایجاد میکنه ؟(کلا حدود 2-3 سانت شن)
ممنون.
سلام،
اگر که شن تانک دیسکس حدود 1-2 میل باشه که فضولات و غذا هم به زیر اون نره،باز هم مشکل ایجاد میکنه ؟(کلا حدود 2-3 سانت شن)
ممنون.
ممنون از جوابتون آقای آژیده،
اینکه میگن دل میچسبه بهش و با دونه ها میخورش،درسته ؟
و اینکه دیسکس بخواد غذای کف رو بخوره،فوت میکنه تا غذا بیاد بالا.(فوت که نمیکنه البته) و تمام شن رو پخش میکنه،درسته ؟
پس این خارجی ها چجوری شن ریز میزارن واسه دیسکس که این مشکلات نیس؟
ممنون.
سلام
اگر ماسه بادی منظورتونه به نظر من اصلا استاندارد نیست.مخصوصا اگر مال آب شور باشه.ماسه بادی آب شور کلا شرایط شیمیایی آب رو به هم میریزه.سختی کربنات آب و در نتیجه پی اچ آب بالا میره.
اگر هم مال آب شورنباشه خطر خوردنش همیشه وجودداره.کمتر کسی تو طولانی مدت این کارو میکنه.بیشتر عکس ها هم قابل استناد نیستند و فقط برای عکس گرفتن و موقتا تو این تانک ها ماهی رو نگهداری میکنند
سلام . با اینکه به من به کل با شن برای تانک دیسکس مخالفم ولی با اینهمه 2 سالی در یکی از تانکهایی که در پذیرایی خونه داشتم از سنگ سیلیس ریز استفاده می کردم . ولی همونطوری که بیان شد احتمال گیر کردن این سنگهای در هجوم ماهیها به غذا خوردن در آبشش و خورده شدنشون هست . ضمنا به همراه این سنگها من از لوچ پاکستانی برای تمیز کردن لایه سنگها استفاده می کردم . تا جایی که من می دونم در طبیعت نیز کف محل زندگی دیسکس روشن هست ولی خوب البته با آب کهربایی . در کل نظر من استفاده نکردن از شن هست . حالا اگر نظرتون بر زیبایی تانک هست می تونید از آکسسوارهای دیژه این زیبایی رو به تانک بدید . بعد از مدذتی بهش عادت خواهید کرد .
سلام دوستام به نظر شما چه تانکی مناسب دیسکس های کوچیکیه که تازه از پدر و مادر جدا شدن و مستقل تغذیه میشن؟(مثلا تا وقتی که1/5 یا 2 اینچی میشن تو این تانک باشن)حجم خاصی به ازای هر بچه ماهی وجود داره؟(البته منظور من تانک سایز کردنه نه تانک دکور دار!!)
سلام
-سيفون تانكهاي كوچيك راحتتره (براي سايز روزانه حداقل بايد 80% حجم كل سيفون داشته باشيد كه ميتونه 3 بار در روز انجام بشه تا به 80% برسه)
-غذادهي به ازاي هر بچه ماهي بيشتر انجام ميشه (غذا رو راحتتر پيدا ميكنند)
من معمولا به ازاي هر 5 بچه ماهي در تراكم بالا (ماهيان مختلف تفاوت چنداني تا 1 اينچ نداره) 3 ليتر در نظر ميگيرم
حتما در صورت ناقض بودن توضيحات بنده آقاي آژيده تكميل خواهند كرد
درود به دوستای خوبم
بنظرتون فیلتر uv چقدر میتونه در نگهداری دیسکس تاثیر داشته باشه ؟
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)