شاه طوطی من 11ماهشه به نظر شما برایه یاد گیری حرف سی دی ضبط کردم جمله سلام هر20ثانیه میگم روزی چند ساعت براش بزارم یاد بگیره .باتشکر:smile (32):
شاه طوطی من 11ماهشه به نظر شما برایه یاد گیری حرف سی دی ضبط کردم جمله سلام هر20ثانیه میگم روزی چند ساعت براش بزارم یاد بگیره .باتشکر:smile (32):
سلام دوستان من امروز ملنگو خریدم از دستم بیرون قفس غذا میگسره بعد که غذا دستم نیست دستمو جلو میبرم چماشو تنگ میکنه سوت میزنه چتد بار هم سوت زده میگن 2 سالشه ورامه ولی روی دستم نمیاد ممکنه رام نباشه
سلام
مبارک باشه
اول اینکه یه عکس ازش برامون بگذارید تا در مورد سنش بشه نظر داد
دوم اینکه یکم بهش فرصت بدید تا با محیط جدید کنار بیاد
شما اینجوری میترسونیدش و ممکنه بهتون اعتماد نکنه
برای دوهفته باهاش کاری نداشته باشید و فقط آب و غذا و نظافت قفسش رو انجام بدید و در جایی بگذاریدش که خیلی رفت و آمد نباشه ولی در عین حال شما و اعضای خونه رو از دور بتونه ببینه
از قفس هم درش نیارید
بعد از این مراحل باز هم کارهایی باید انجام بدید که به موقع خودش سوال بپرسید و دوستان جواب خواهند داد
الان برای روی دست آوردن زود هست
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من یه طوطی ملنگو خریدم
فروشندش میگفت نره و چون 1 سالش نشده هنوز زیر گردنش سیاه نشده
یه رگه سفید داره فقط
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که نره یا ماده و حدودا چند سالشه؟
اینم عکساشه
![]()
اگه میشه بهم بگید از کجاهاش فهمیدین که ماده بالغ هست تا دفعه بعد این جوری سرم کلاه نزارن
سلام و خسته نباشید
امیر هستم و تقریبا" یه 8 روزی میشه یه طوطی ملنگو سبز نر خریدم . روزهای اول رامتر بود و میومد رو دستم و اشتباهی که کردم اینه که از 4 روز پیش در قفسشو باز گذاشتم و میمد بیرون و برای غذا خوردن بر میگشت اما دیگه مثل روزهای اول نمیاد رودستم و دیشب هم دست منو گاز گرفتو سریع رفت رو قفسش . لطفا" بگید چیکار کنم که رامتر شه و بهترین غذایی که مورد علاقه طوطی هستش چیه.
ممنونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)