خوندم قسمت بیماریهارو خیلی ناراحت شدم امیدوارم مشکلی نباشه و زود خوب بشه من یه جا خونده بودم مصرف بعضی داروها و آنتی بیوتیک هم میتونه رنگ پرها رو توی یک دوره پر ریزی تغییر بده و دوره بعدی پر ریزی پرها به رنگ طبیعی بر میگردن دارو ندادی بهش؟
نه عزیزم من تا حالا دارویی بهش ندادم . نمیدونم خیلی ناراحتم کاش اون خالهای قرمز اصلا نبودن . . . کاش .
وایییییییییییی چقدر هاپوهای ناناسی داری. خیلی خوشگلن. ایشالا همیشه دوستای خوبی باشین برای هم.
ممنون که سر زدین عسلی چیزیش نیست یه خال های خیلی کوچیک قرمز تو پرهای خاکستریش پیدا شده ظاهرا خوب میشه خیلی مقاله های انگلیسی رو مطالعه کردم شاید از مصرف زیاد فلفل بودهکه این جهش اتفاق افتاده. ممنون که به عسلی ارادت دارین پا طلای خوشگلمون رو هم ببوسین.عاشق هنر مندی هاشم.
تا اونجایی که تجربه های مختصر من میگه خال قرمز چیز عجیبی نیست و نمیتونه مشکلی ایجاد کنه
شاید تو ژن عسلی این Data بوده و تو چنین روزی این ژن ها Express و بیان شدن
وای بییییییییییییییییینهایت ممنون خوشالم که تجربیاتتون و تخصصتون رو برای من به اشتراک گذاشتید چند روزیه دارم غصه میخورم خییییییییییییییییییییییلی سپاسگذارم آقای دکتر از این همه لطفتون.اینم عکس خالش البته خییییییییییییییلی ریزه من زیادی حساسم و خیلی دوسش دارم کوچکترین تغییر شو وارسی میکنم بازهم سپاس بابت کمک تخصصی تون و افتخار میکنم به شما
![]()
سلام ایسان جان. بالاخره تونستم این سگ های قشنگت رو ببینم. خدا حفظشون کنه برات. خیلی نازن. :smile (137):
سلام آیسان جون
سگات خیلی خشگلن مخصوصا پاپی و بنجی
امیدوارم مشکل عسلی هم جدی نباشه و زودی خوب شه.
ممنون هانی گلم مرسی سر زدی میبوسمت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.