سلام. این پست رو می زنم تا تاپیک دوباره بیاد بالا و کاربران جدیدی که رای ندادن هم رای بدن .
منتظر رای شما کاربران عزیز و توضیحات شما هستم .
انجمن تخصصی دامپزشکی
مسابقات
آکواریوم و آبزیان
طوطی سانان
پرندگان
سگ
گربه
اسب
جوندگان
خرگوش سانان
اگزاتیک پت
خزندگان
دوزیستان
بی مهرگان
گیاهان
سایر گفتگوها
خرید و فروش
سلام. این پست رو می زنم تا تاپیک دوباره بیاد بالا و کاربران جدیدی که رای ندادن هم رای بدن .
منتظر رای شما کاربران عزیز و توضیحات شما هستم .
سلام
من هم مثل همه دوستان به طوطی سانان رای دادم دلیلش هم از نظر بنده این هست که این بخش فعال و پویا هست و مرتب پست زده میشه ای کاش در ابزیان خصوصا اب شیرین از طرف مدیریت کل سایت یک حرکت اساسی انجام بشه تا انجا هم فعال بشه.
من فکر میکنم اگر بدنبال چرای انتخاب بهترین تالار باشیم بتوانیم کل مجموعه را تحرک ببخشیم
باسلام.
اگه بخوایم مقایسه کنیم بخش طوطی خیلی فعال و علمیه و بعدازاون هم سگ و گربه تاحدودی اما من خودم چون عاشق پرنده هام (ولی متاسفانه بخاطر یه مشکل نمیتونم پرنده داشته باشم:smile (205)میگم که هیچ جانداری روی زمین نمیتونه اول به اندازه طوطی شیرین باشه و در درجه دوم به اندازه سگ دوست داشتنی و سرگرم کننده..
ولی چون الان ماهی دارم به بخش اکواریوم رای میدم ...:smile (80): :smile (10): :smile (21):
در خصوص طوطیها اطلاعات خوبی گذاشتید کامل و جامع است اگه دانلود فیلم ها رو بیشتر کنید عالیتر میشه
همه بخشها خوب است ولی بخش طوطی سانان طرفداران بیشتری داره و مطالبش هم بیشتره
دوست عزیز ممنون از اینکه نظر دادید اما این نظر سنجی ماله خیلی وقت پیشه
دقت کنید آخرین پست قبل از پست شما مال سال 2011 هستش
با تشکر از دوستان عزیز
تاپیک قفل میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.