خیلی خوشکلن اگه یکی دیگه بود تاحالا شکارشون می کردو....
آفرین کار زیبایی کردین منم وقتی بچه بودم یک گربه ی دم بریده رو از دست بچه ها نجات دادم(به دست خود بچه ها دمش بریده شده بود)
خیلی خوشکلن اگه یکی دیگه بود تاحالا شکارشون می کردو....
آفرین کار زیبایی کردین منم وقتی بچه بودم یک گربه ی دم بریده رو از دست بچه ها نجات دادم(به دست خود بچه ها دمش بریده شده بود)
چقدر ناز وقشنگ هستند مبارکه
عکس ب همراه نام کاربری لدفن![]()
دوست عزیز کار زیبایی کردید خیلی زیبا این نشونه قلب زیبای شماست ولی انشالله برای سری بعد سوراخ لونرو یه خورده بالاتر بزن
خیلی کار خوبی کردی.
یادمه گوشه بالکن ما هم سوراخ بود و یه جفت گنجشک اومده بودند و لونه گذاشتند و وقتی جوجه ها دراومد یکیشون افتاد بیرون و من دیدم یه گربه خیلی طرف لونه بالکن میاد نگو برای این نقشه کشیده منم جوجه را برداشتم و گذاشتم تو یه کارتن و چهارپایه نزدیک لونه و بعد از 10 دقیقه پدر و مادرش برداشتنش. فقط نفهمیدم چطور برداشتند
عالی بود افرین
من که از بچگیم جوجه گنجشک زیاد پیدا میکردم
چون خونه پدری ویلایی بود بعضی گنجشک ها میومدن تو حیاطه خونه ما هم اونهارو میگرفتیم
با نون ، پلو ، حشرات بزرگشون میکردیم بعد خودشون بال میزدن میرفتند
وقتی غذا رو جلو دهانشون میگرفتیم اونهام دهانشون رو باز میکردند و به نوک میگرفتند بعد کم کم می خوردند
داشتم میرفتم دانشگاه سر کلاس یکدونه گنجشک مجروح پیدا کردم بردم سر کلاس درس و ...
حین خدمت سربازی اموزشی پادگان جوادنیا قزوین بودم یکی گنجشک بال شکسته پیدا کردم و ...
چند روز پیش هم 2 تا جوجه گنجشک تو کوچمون پیدا کردم از لونه افتاده بودن بیرون با هزار بدبختی برشون گردوندم تو لونه
و این داستان ادامه دارد ...
تشویققققق
یاد گنجشگای خودم افتادم 5تا جوجه داشتم وقتی 4 5 سالم بود نامردا اینهمه براشون زحمت کشیدم بزرگشون کردم همشون فرار کردن رفتن.آقشون کردم![]()
خیلی خوبه آقادمت گرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.