دوستان در سایز عکس دقت کنند در صورت تخلف پست ارسالی حذف خواهد شد. مدیریت ابزیان اب شیرین
دوستان در سایز عکس دقت کنند در صورت تخلف پست ارسالی حذف خواهد شد. مدیریت ابزیان اب شیرین
ویرایش توسط shellman2008 : 24th November 2010 در ساعت 10:23 PM دلیل: ویرایش سایز عکس
اينم عكساي سورم من:
![]()
ویرایش توسط shellman2008 : 24th November 2010 در ساعت 10:01 PM
سلام دوستان
![]()
اطلاعیه مهم
بسیار بسیار سپاسگذارم از حضور گرم شما دوستان عزیز، از تمامی دوستانی که افتخار دادند و در مسابقه شرکت کردند نهایت قدردانی را دارم، و امیدورام در دوره های بعدی هم ما را همراهی کنند.
خواستم خدمتتون عرض کنم که رای گیری عکسها و پروسه انتخاب برنده از روز 16 آذر آغاز خواهد شد و آخرین مهلت برای ارسال عکس و شرکت در مسابقه زیباترین آبزی ساعت 24 ، 15 آذر میباشد پس دوستانی که قصد شرکت در مسابقه را دارند و هنوز افتخار نداده اند، عجله کنند.
تشکر.
سلام به دوستان عزیز
راستش شرایط مسابقه رو نمی دونم اما امیدوارم داوران و کسانی که امتیاز دهی می کنند بین دوستانی که امکانات حرفه ای عکاسی و نورپردازی و حتی دستکاری های فتو شاپی را ندارن و دوستانی که دارند تفاوت قائل بشن و نمره بر اساس نژاد و... ماهی باشه تا ظاهر جذاب و گیرا
اینم عکس سه تا از دیسکس های بنده که 4 و 5 و 5.5 اینچ اندازه دارند
با سپاس
***پاینده ایران ، جاوید ایران زمین
فایل پیوست 1166
ویرایش توسط shellman2008 : 25th November 2010 در ساعت 07:12 PM
دوستان تاکید می کنم فقط یک عکس ارسال کنید
اینجور شاید عکسی مد نظر شما باشه حذف بشه
ارادتمند
دوستان توجه داشته باشن که 5 روز برای شرکت در مسابقه وقت دارن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.