سلام
فكر كنم اشتباه متوجه شديد اين دستگاه تمام املاح ابو از جمله نمك هم از اب جدا ميكنه.
از اين دستگاه براي اينكه نيترات فسفات وسيليكات اب شهري رو كاهش بديم استفاده ميشه.
سلام
فكر كنم اشتباه متوجه شديد اين دستگاه تمام املاح ابو از جمله نمك هم از اب جدا ميكنه.
از اين دستگاه براي اينكه نيترات فسفات وسيليكات اب شهري رو كاهش بديم استفاده ميشه.
سلام دوستان
کسی میتونه مناسبترین مارکه این دستگاهو از نظر کارایی و قیمت بگه؟
دوستان نظرتون راجع به استفاده از آب آشامیدنی سورپرایز چیه ؟ هر 19 لیتر تحویل رایگان درب منزل 2500 تومن هستش(البته باید 10000 تومن سفارش بدید)یعنی برای تانک امثال من اگه ماهی 10درصد سیفون و هفته ای 10 لیتر آب جبران تبخیر در نظر بگیریم میشه ماهی 80لیتر یعنی 10000 تومن و در سال 120000 هزار تومن .البته با حرف محمد صادق عزیز در خصوص چایی با آب Ro کاملا موافقم![]()
من فکر میکنم استفاده از r/o به هم به صرفه تره و هم میشه توی آشپزخانه ازش استفاده کرد و شما در نهایاً دو سرd پیش فیلترهارو عوض کنی بشه 30 تومن و دو سال یک بار ممبران رو عوض کنی بشه 50 تومن که بازم جمعاً میشه 110 تومن واسه دوسال و از طری هم خیالت بابت تصفیه بودن و خالص بودن آب راحت تره .(البته این نظر شخصی بود بازم دوستان اصلاح کنن)
بهترین درجه سختی که باید دستگاه رو تنظیم کنیم برای آب شور چند هستش؟
مبارکه پس بالاخره ro خریدی
برای آب تبخیری با دستگاه dts در حدود 150 تا 200 باید باشد اما برای درست کردن آب نمک برای سیفن بهتر است زیر 50 باشد که با تستر های خودمان تقریبا kh صفر رو نشون می دهد بجاش فسفات و نتیرات رو هم صفر می کند
البته من برای آب تبخیر هم درجه آن رو کاملا بسته ام و تقریبا صفر است بجاش دو روز در میان محلول kh اضافه می کنم البته تصمیم دارم یک دستگاه دوزینگ یا راکتور kh در آبنده بگیرم اما فعلا پول ندارم بازار خرابه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)