سلام من شرایط نگهداریشو دارم در جای خوب اگه واگزار نکردید هنوز ممنون میشم تماس بگیرید خودتونم میتونید بهش سر بزنید۰۹۱۹۱۱۷۵۷۷۶
سلام من شرایط نگهداریشو دارم در جای خوب اگه واگزار نکردید هنوز ممنون میشم تماس بگیرید خودتونم میتونید بهش سر بزنید۰۹۱۹۱۱۷۵۷۷۶
سلام من شرایط نگهداریشو دارم اگه واگزار نکردید ممنون میشم تماس بگیرید خودتونم هر موقع خواستید میتونید ببینیدشون وسر بزنید۰۹۱۹۱۱۷۵۷۷۶
ایشون قصد واگذاری ندارن و قصد فروش دارن،وقت خودتونو الکی هدر ندین
سلام من تهران هستم و میتونم سگ رو هم نگهداری و هم آموزش تجسس برای هلال احمر رو بهش بدم .خودم امداد گر هستم vahid77teh
۰۹۲۱۲۳۲۶۰۹۹
سلام دوست عزیز
با کمال میل حاضرم مامان مهربون پسر شما باشم خونه ویلایی دارم قبلا هم هاسکی خونه پدرم سالیان سال داشتم الان ازدواج کردم اومذم رشت خیلی تنها هستم و دلم واسه پسرم تنگ شده همسرم پزشکه اغلب اوقات تنهام خونه دار هم هستم و وقت کافی و علاقه زیاد به حیوونا دارم
اگه راضی بودید با من تماس بگیرید 09371069393
اگر همچنان هست قبولش ميكنم
مرسي
Sent from my iPhone using Parsipet
اگر ممکنه به من بسپاریدش خیلی دوست دارم یکی داشته باشم ولی فعلا توانایی خریدشو ندارم
سلام اگر مایلید من حاضر به نگهداری هستم رشت 09356647465
Sent from my LG-D855 using Parsipet mobile app
[QUOTE=Sajedeh;278451]سلام بچه ها ی هاسکی دارم چشم ابی و درشت و خوش استیل ۴ ماهه نر اسمش دنیه شناسنامه داره و واکسناشو خورده و انگل زدایی شده خییلیم باهاشه
متاسفانه بخاطر جابه جایی میخوام واگذارش کنم
خواهشا یکی ک واقعا میتونه خرجش کنه و مواظبش باشه پ بده ممنو
سلام، من شرایط نگهداریشو دارم و خوشحال میشم، لطفا تماس بگیرین.
09355775917
تلگرام: https://t.me/farawolf94
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.