سلام من شیراز زندگی میکنم خودم یه اشپیتز دارم و میخوام واسه سگم یه هم بازی بیارم اگه میخواید من براتون نگهش میدارم
اینم ایدی تلگرام @soltan_madae
سلام من شیراز زندگی میکنم خودم یه اشپیتز دارم و میخوام واسه سگم یه هم بازی بیارم اگه میخواید من براتون نگهش میدارم
اینم ایدی تلگرام @soltan_madae
سلام من با همسرم میخوایم سگ بیاریم اگه میخوای میتونیم واستون نگهش داریمسلام یه توله سگ سه ماه اشپیتز دارم که نر هستش و خیلی بازیگوش و شیطونه و هنوزم کامل جای دستشویش رو بلد نیست.اسمشم آقا برفی است.دو بار هم واکسنهاش رو زده و فقط واکسنهای بار سومش مونده.شناسنامه داره.ضد انگلشم مرتب خورده. به علت اذیت همسایه ها مجبور به واگذاری هستم.در ضمن اصلا دوست نداره تنها باشه اگه کسی شرایط نگهداریش رو داره به من پیام بده.متشکرم
Sent from my SM-N910H using Parsipet mobile app
Sent from my SM-J500F using Parsipet mobile app
درود وقت بخير
هنوز واگذار نكرديد ؟
Sent from my iPhone using Parsipet
هنوز واگذار نکردین، شماره تماس لطفا؟
سلام
ما فضای باز زیاد داریم همیشه هم کسی خونه هست که تنها نمونه
قبلا سگ نگهبان داشتیم ولی سگ اپارتمانی نه
ولی کلا عاشق سگ هستم
لطف کنید تلگرام جواب بدید
@keywan_noori
سلام من میخوام ممنون 09151873436
Sent from my SM-J500F using Parsipet mobile app
سلام من مادرم مریض هستش همیشه خونه هستش میخوام یه سگ براش بگیرم از تنهایی در بیاد همه جوره از سگ شما نگهداری میکنم... ۰۹۳۹۶۴۶۰۴۴۵
Sent from my RG600 using Parsipet mobile app
خدایی همه جوره ازش نگهداری میکنم هر موقع هم بخوای میتونی بیای ببینیش که حالش خوب هستش..
هر چی خدا بخواد اگه دوست داشتی به من بدی این شماره من هستش 0939646044 فقط در نظر بگیر یه ادم رو چقدر خوشحال میکنی....
سلام وقت بخیر
ماشالا کلی متقاضی داره
خواستم بگم منم دوست دارم ازش مراقبت کنم
به هر کدوم از ماها بدی برای نگهداری خوشحال میشیم
ممنونم ازت
09120860065
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.