این هم دو تصویر سه بعدی از نمای پشت و جلوی تانک
![]()
این هم دو تصویر سه بعدی از نمای پشت و جلوی تانک
![]()
ویرایش توسط Saeed3015 : 21st April 2016 در ساعت 11:55 AM
دوست عزیزمبارک باشه امیدوارم اک همیشه زیبایی از کار دربیاد.چندتا مورد لازم میدونم بگم دیگه کسی از مدیاهای باکتریساز استفاده نمیکنه وبهتره اینها را خارج کنیدحداکثر اگه خواستید ماتریکس باشه بقیه را مثل سرامیک ونخودی وبیوبال رااز سامپ خارج کنید بعد از چند ماه ضررش بیشتر از منفعتش هست البته سعی کنید به مرور این کار را بکنید.
من تو سامپتون محلی برای اسکیمر نمیبینم.
سامپ را جوری طراحی کنید که بجای پد از فیلتر ساکس استفاده بشه.
بنظر میاد که محل ورود وخروج اب تانک مشکل داشته باشه.
دلیل زدن اینجورجلبکها جریان نامناسب،نورنامناسب ،شرایط نامناسب بعضی از پارامترها مثل بالابودن فسفات ،نیترات وسیلیکات ،مواد مغذی زیاد وهمچنین تانک راه اندازی شده میباشد.که همانجور که مشخصه تانک شما با نداشتن موجساز جریان نامناسبی داخل تانک داره وهمچنین تازه هم راه اندازی کردید.
این تایپیک http://www.parsipet.ir/showthread.php?t=13329را مطالعه کنید تا بتونید اطلاعات کاملی از تانکتون بزارید تا دوستان بهتر بتونند راهنمایی کنند
ممنون از راهنمایی شما من تقریبا 3 سال بود که از این دنیای آکواریوم دور بودم و به دلیل شکستن شیشه تانک همه رو جمع کردم گذاشتم بالای کمد و مدیا هایی که داخل گذاشتم رو از قبل داشتم و تا امروز که شش ماه از راه اندازی میگذره مشکلی با نیترات نداشم بالاتر از 20 نرفته ولی الان مشکلم با فسفات هست که یکمی بالاست و در مورد اسکیمر باید بگم که اسکیمر رو داخل کمد کنار رفیوجیم گذاشتم البته هنوز گیاه داخل رف نگذاشتم به نظر شما چه گیاهی بذارم ، جواب دهی رف بهتر یا ats؟
فرستاده شده از LG-D855ِ من با Tapatalk
ویرایش توسط Saeed3015 : 21st April 2016 در ساعت 05:36 PM
پد و بیوبال رو حذف کنم ؟
گردش آب تو عکس زیر مشخص نیست ؟ البته فرمت عکس GIF هست که به طور انیمشن نمایش داده میشه
![]()
ویرایش توسط Saeed3015 : 22nd April 2016 در ساعت 01:57 PM
مشخصات تانک :
طول : عرض : ارتفاع : 80در40در60
ظرفیت : 192لیتر
لایو راک : 30 کیلو
ضخامت شیشه :10 میل
اندازه اورفلو :
اندازه و نوع پایه :
نوع کمد : ام دی اف
سامپ :
طول : عرض : ارتفاع : 80 در 10 در 60
ظرفیت : 48لیتر
مدیا ی سامپ :بیو بال سرامیک ماتریکس زغال و فسفات گرانول
فیلتر سطلی : ندارد
مدیای فیلتر سطلی :ندارد
لوازم :
اسکیمر : ریف اختاپوس int110
واتر پمپ : ,sobo 1200 l/h, sobo 900 l/h
موج ساز : ندارد
بخاری : 200 وات ویپرو
دنیتراتور : ندارد
سیستم co2 : ندارد
کلسیم راکتور : ندارد
چیلر : ندارد
فن : دارد
کنترلر دما: دارد (سیستم هوشمند که خودم درست کردم )
تایمر برق: دارد
سیستم ازن : ندارد
سیستم نور:ال ای دی دست ساز
کانال 1 led سفید:10 عدد
کانال 2 led آبی: 10عدد
کانال 3 led سفید طبیعی : آبی 4 عدد قرمز 2 عدد سبز 2 عدد و سفید 4 عدد
کانال 4 led یو وی : آبی رویال 6 عدد UV 410 چهار عدد
مون لایت : آبی رویال 4 عدد
مهتابی مارک : وات: رنگ : کلوین :
مهتابی اکتنیک مارک : وات:
سیستم کاهش no3 و po4 :
ats :
ابعاد صفحه : واتر پمپ :
رفریجیوم :
طول : عرض : ارتفاع : 55 در 30 در 40
ضخامت شیشه : 6 میل
ظرفیت : 60 لیتر
لایو راک : کیلو
گیاهها :
واتر پمپ :sobo 2000 l/h
مکملها :
غذاهای ماهیها :
غذاهای ریف :
تسترها :
API
نمک :
KENT MARIN
باکتری استارتر (لایو باکتری) : SERA
ویرایش توسط mansouri71 : 22nd April 2016 در ساعت 05:02 PM
یعنی چی خودم درست کردم غرورم رو جریحه دار کردی[emoji20] [emoji20] [emoji20]
ممنون از راهنمایی تون فکر کنم بدلیل کار گذاری در هود تانک نمیتونستم زیاد فاصله بدم فاصله تا آب تقریبا 15 سانت هست که طبق تحقیاتی که کردم باید حداقل 30 سانت باشه و به نظر خودم یه مقدار شدت نور هم زیاد هست حالا از امروز تصمیم گرفتم 20 در صد سیفون کنم نورم رو هم روی 75 درصد بذارم ببینم چه نتیجه میده [emoji6] [emoji6] [emoji6]
ویرایش توسط Saeed3015 : 22nd April 2016 در ساعت 06:42 PM
همانطور که میبینید اسکیمر رو کنار رفیوجیوم گذاشتم و آب رو بوسیله اورفلو اکسترنال به رفیوج انتقال پیدا میکنه و بعد از طریق یک پمپ به بافر ۱ پمپاژ میشه
![]()
ویرایش توسط Saeed3015 : 22nd April 2016 در ساعت 11:03 PM
کارایی فیلتر ساکس خیلی از پد بالاتر هست. سعی کنید جایگزین پد از فیلتر ساکس استفاده کنید .
در عمل در متد های جدید نیازی به استفاده از بیوبال نیست و توصیه میشه که از سیستم حذفش کنید. البته اگه خواستید حذف کنید اینکار رو تدریجی و در چند مرحله انجام بدید و حتما نیتریت و امونیاک رو هم تست کنید که به سیستم شوک وارد نشه . حجم لایوراک به نسبت ابعاد تانک اگه کافی باشه به مدیای اضافی احتیاجی نیست . اگر هم خواستید از مدیاهای پیشرفته تر مثل ماتریکس سیچم استفاده کتید .
در ضمن در اطلاعات تانک در مورد موج ساز چیزی ندیدم اگه موج ساز ندارید حتما اضافه کنید چون بخش مهمی از هر تانک آب شور هست و گردش نامناسب آب داخل تانک اثرات بدی داره از جمله رشد جلبک های مزاحم .
ویرایش توسط حسین میرنژاد : 23rd April 2016 در ساعت 01:16 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)