سلام دوست عزیز :
تایمر دیجیتال رو چند گرفتی و چند تا خروجی داره ؟
موفق باشی
سلام دوست عزیز :
تایمر دیجیتال رو چند گرفتی و چند تا خروجی داره ؟
موفق باشی
ویرایش توسط Mohammad.p : 24th September 2015 در ساعت 11:30 PM
ممنون ازت
در مورد شیر حتما باید یه سر برم خیام ببینم چجوریه
در مورد بکگراند گرفتم اما هنوز وقت نکردم بچسبونم ( هم رنگ اورفلو )
تایمر هم 180 گرفتن
2 تا خروجی داره ( اما حالت NC و NO هم داره ) یعنی میتونی دوتا مصرف کننده به هر خروجی متصل کنی بصورتی که یکی رو قطع کرد اون یکی رو وصل کنه
باطری لیتیومی داره که تا 10 سال بدون برق برنامه رو تو حافظش نگه میداره
بی تعارف قابلتم نداره
البته نه اين مدل
از اينا كه خودش دوشاخه و پريز داره
سلام به همه دوستان
سه مدت نبودم و سرم هم خیلی شلوغ بود و تانکم به همون شکل مونده بود
اما تو دو هفته گذشته موفق شدم یکم کار رو پیش ببرم
اول اون پایه که ارتفاعش 95 بود و به گفته آقای نوروزی که گفتند بلنده گوش ندادم و مقداری از MDF ها رو روش سوار کردم و تانک رو انداختم بالا و نتیجه شد :
خیلی بلند بود و ظاهر حالبی نداشت
و این شد شروع دردسر - مجبور شدم تانک رو آوردم پایین تمام MDF ها رو باز کنم پایه رو با زحمت کشوندم برم هنگری و کوتاه کرد خود این پروسه 5 روز زمان برد دوباره یه قسمت هاییش رو رنگ کردم
بعد نوبت MDF ها بود اونا رو هم بردم کوتاه کردم و مجدد PVC کردم و کلی دردسر و بعد از نصب و گذاشتن تانک نتیجه شد :
این بهتر شد و خودم هم راضی تر هستم ( البته مقداری از MDF ها مونده که هنوز وقت نکردم پیچ کنم )
دفتم سراغ لوله کشی
![]()
اینم نمایی از اورفلو
![]()
راستی دیروز دوستم از آمریکا برام موج ساز هام رو آورد
![]()
ممنون میشم تا اینجای کار راهنماییم کنید اگه جایی رو اشتباه رفتم
ممنون از همه دوستان
این که پُل یا تسمه نداری خطرناک به نظر میرسه D:
توی قسمت اور فلو هم تو جریان آب به مشکل بر میخوری از نظر صدایی که ایجاد میشه. مگر اینه سر لوله خروجی فلکه گذاشته باشی تا سطح آب تو اورفلو بیاد بالا
والا از نظر تسمه كه از كف تسمه داره ولي از بالا تقريبا محاسبه شده حالا توكل بر خدا ايشالله كه چيزي نميشه
در مورد اورفلو از پايين شير داره ولي حالا تست ميكنم اگه با شير نشه تنظيمش كرد لوله به فيتينگ اضافه ميكنم تا بياد بالا
ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.