معلومه حرفه ای کار شده![]()
معلومه حرفه ای کار شده![]()
مراحل آبگیری و چیدمان تانکلازم به ذکره سیستم رو کاملا با آب ro آبگیری کردم ،به خاطر مسایل امنیتی از قبیل آپتازیا ،جلبک مویی و انگل ها ،همه سنگ ها رو جوشوندم سپس 5 ساعت داخل محلول غلیظ آب و وایتکس قرار دادم ، سپس در محلول آب و ضد کلر ،بعد از 5 ساعت خارج کردم و شستمشون .برای 1 هفته گذاشتم تا هوا و آفتاب بخوره
ویرایش توسط alijenab_r : 2nd August 2015 در ساعت 08:08 AM
راستش بعد از راه اندازی چندین سیستم آب شور به این نتیجه رسیدم که بهتره از لایو راک استفاده نکنم البته مطمئن هستم بسیاری شاید موافق نباشند ولی دلایل من از این قراره ،شما با ورود لایو راک علاوه بر باکتری های مفید و جلبک کرولاین که البته بسیار ارزشمند هستند، موجودات ناخواسته دیگر رو هم وارد سیستم می کنید که متاسفانه غالبا مضر هستند از قبیل کنه آب شور(انگل ماهی ها )،کرم بریستول (انگل مرجان ها) ، آپتازیا (شقایق وحشی بسیار مهاجم )،جلبک مویی (گیاه دردسر ساز ) ، انواع خرچنگ ها ،پیستول شریمپ ،مانتیس و ...
همه موارد فوق برای بسیاری باعث تلف شدن وقت و پول و آرامششون شده .در نتیجه من به شخصه ترجیح می دم از دد راک استفاده کنم تا لایو راک
ساخت سیستم نور رو شروع کردم که به شرح زیر می باشد:
1) ال ای دی 20.000 کلوین..........24 وات
2) ال ای دی 10.000 کلوین..........20 وات
3) ال ای دی آبی 460 نانومتر........30 وات
4)ال ای دی آفتابی 6500 کلوین.....4 وات
5)RGB.................................شش وات
مجموع.....................................84 وات
لنز ها 90 درجه هستند و سیستم 2 عدد فن داره که در هنگام گرم شدن هیت سینک روشن میشوند
ویرایش توسط alijenab_r : 3rd August 2015 در ساعت 08:26 AM
ویرایش توسط sadeghpa80 : 9th August 2015 در ساعت 10:28 AM
سلام آقا رامتین
مبارک باشه بسیار زیبا شده...
منم خوشحال شدم دیدم شما هم از دد راک استفاده کردید...
فقط فکر کنم زیادی بلا سرش اوردید.من فقط 9 ساعت جوشوندن با نمک.
فقط خواستن برای اطمینان بگم بدون حتی یه ذره سنگ زنده ددراک ها تبدیل نمیشن.امیدوارم دونسته باشید!!!
منم از عید تانکم راه افتاده و حدود 2 ماه پیش سنگ ها شروع به سبز شدن کرد (البته همون ماه اول سنگ ها بوی لایوراک میداد )
اینم عکسش
![]()
ویرایش توسط siavash1995 : 9th August 2015 در ساعت 10:50 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)