سلام دوست عزيز صندوق پيامت پر شده نميشه بهت پيام داد . ممنون.
سلام دوست عزيز صندوق پيامت پر شده نميشه بهت پيام داد . ممنون.
با عرض سلام خدمت دوستان
من لایو راک اضافه کردم 50 کیلو و بعدش از محلول میکرو باکتری برایت ول استفاده کردم که بعدش اسگیمرو خاموش کردم.قبل از اینکه محلول باکتری ساز بزنم کاپ اسکیمر 1 ساعت پر میشد ولی بعدش که محلول ریختم 3 ساعت روشن انگار نه انگار درست این موضوع؟
در مورد نور هم یه متال 150 وات هست که باید روشن بزارم برای لایو راک ها یا نه؟ا
مدیا هم فقط فعلا اینرو ریختم بعد تست زدم با api نیترات 10 بود و فسفات 0
![]()
سلام تبریک میگم اقا سامان ففط یه سوال شما که تازه اکواریوم رو راه انداختید نیاز بود که به این سرعت تست زده بشه؟
دوست عزیز مبارک باشه,هنوز راه نیافتاده معلومه اک زیبایی میشهفقط یه چی من همین اول بگم زیاد عجله نکن وقبل از اینکه کاری کنید از دوستان مشورت بگیریدمحلول میکروباکتر را طبق دوزش استفاده کنید فعلا هم چند روزی نمیخواد تست بزنید بعد از چند روز تستهای امونیاک ,نیتریت ونیترات را انجام دهید وقتی سیکل طی شده که نیتریت وامونیاک صفر بشه ونیترات بره بالا ,اونموقع یه سیفون میزنید به امید خدا اولین ماهی را به تانک اضافه میکنیداسکیمر خوبی گرفتید وکارکردش هم خوبه فعلا هم نمیخواد نور را روشن کنید تا اوضاع پارامترها خوب بشه ,اگه متال١۴٠٠٠دارید باید مهتابی ابی هم کنارش بزارید هر متال میتونه یه منطقه حدود۶٠×۶٠را پوشش بدهبنظر من این پدها ومدیاها را همین حالا بریز دور ,بجای پد از فیلتر ساکس استفاده کنید که مدلش هم هست در سایت وساخت راحتی هم داره ولایوراکها هم کار مدیاها را میکنند واحتیاجی بهشون نیست
سلام دوست عزيز تانكتون با اضافه كردن لايو را ها قشنگ شد يه سوال داشتم شما چرا تو سامپ شيلنگ تخليه مواد جمع شده اسكيمر رو تو خوده سامپ انداختين؟ البته شايد من اشتباه ميبينم يا شايد شير داره؟
سلام من تازه عضو این سایت شدم میخام اب شور راه بندازمم
میشه راهنمای کنید مرحله به مرحله چیکار باید بکنم
سلام دوست عزيز خيلي خوش آمديد . اينجا جاي مطرح كردن اين سوال نيست شما به اينجا برين مطالعه كنين جواب تمام سوال هاتون رو ميگيرين.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)