من هر جا میرم باید عکسای داغونه تانک تو رو ببینم؟
بد نیست
میشه نیگاش کرد
داغونه
خیلی جیگره
من هر جا میرم باید عکسای داغونه تانک تو رو ببینم؟
سلام
سوروم خوشگلی دارید
سلام ممد جان سورومت خیلی خشگله نمای تانکت هم بهتر شده واسه اون کرم ها چکار کردی؟
سلام احسان جان
همون لحظه که پستتو خوندم دقیقا طبق دستورت دما رو 32 گذاشتم نمک هم اضافه شد و امروز قراره یه سیفون درست حسابی هم انجام بشه.......
راستی اونا انگار همجا هستن...رو سنگا هم هستن در حدی که باعث سفید به نظر اومدن سنگا میشن........
اگر این راه ها هم درستشون نکرد سنگارو خارج میکنم دیگه!!!!!!
خیلی خیلی ازت ممنونم بزرگوار
سلام احسان جان
همون لحظه که پستتو خوندم دقیقا طبق دستورت دما رو 32 گذاشتم نمک هم اضافه شد و امروز قراره یه سیفون درست حسابی هم انجام بشه.......
راستی اونا انگار همجا هستن...رو سنگا هم هستن در حدی که باعث سفید به نظر اومدن سنگا میشن........
اگر این راه ها هم درستشون نکرد سنگارو خارج میکنم دیگه!!!!!!
خیلی خیلی ازت ممنونم بزرگوار
ببین ممد فقط زود به دادشون برس اونا زیاد بشن واقعا عذاب آور میشن..... شما یک روز درمیون سیفون انجام بده حدود 30 درصد با اب دپو شده دما رو بالا ببر تا 32 ، نمک یادت نره هر 20 لیتر یک قاشق تا 5 روز خوب میشه سیفون میکنی دوباره نمک بزن... انشالله بهتر میشه ....
خدا کنه دیر نشده باشه...اخه کل اکواریومو گرفتن انگار........
بازم من هر کاری از دستم بر بیادو انجام میدم......
خیلی خیلی ممنون ازت بزرگوار
انشالله که هیچی نیست .... البته این کرم ها کلا چیز خاصی نیست البته بجز موارد خاص
سلام محمد
تو پدر این ماهی رو در اوردیانقدر به سورمت نخود نده :D
ببین یه کار میگم انجام بده.
سورم رو ببر بده مغازه به جاش این ماهیا رو بخر
گورامی دارف. دانیو. تتراها.گورامی بهشتی.بارب های کوچیک.
باور کن این ماهیی هایی که گفتم رو بخری به همین راحتیا نمیتونی بکشی! تازه همون گورامی دارف خودش تاحدی کرم ها رو میخوره البته اگه واقعا چیزی که توی تانکت هست کرم باشه.
اگه این ترکیب ماهی رو خریدی نباز نیست آب رو خالی کنی نصف آب رو سیفون کنی کافیه.
یه تاپ فیلتر 1880 سوبو هم بخر(این بار دهم دارم میگم بخر :-| )
به سه چهار ماه که از چرخه ی تانکت کذشت و مطمعن شدی بیماری توی تانکت نیست برو 7 تا دلقک بخر بارب ها رو رد کن بره چندتا انجل و یه بلک گوست و لوچ پاکستانی بخر
ویرایش توسط StarFish : 15th January 2015 در ساعت 06:40 AM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.