مــــــرسی عزیزم![]()
خیلی لذت بخشه هااا تست کنروز اول 2تا گیاهو گرفتم حالا هر وقت از اونجا رد میشم هی وسوسه میشم برم دوباره بخرم
اتاقم کم کم داره میشه جنگل،گیاه و پرنده و ماهی
ان شالله عزیزمنداره
![]()
درود. خیلی با سلیقه گیاهاتون رو انتخاب و گلچین کردید. فکر کنم شما هم مثل من بیشتر از خانواده ی کاکتوسها و گیاهان گوشتی خوشتون بیاد. در هر حال منتظر عکسهای بیشتر از گیاهان زیباتون هستیم. از گلدونهای جدید هم عکس بزارید.
مرسی
سلام
ممنون آقا مهرداد لطف داریدبله از کاکتوسها خوشم میاد و به نظرم نگه داریشون راحتتر هست از گیاهای دیگه البته من فکر میکنم
و جلوه خاصی داره،چشم به زودی عکس گیاه بعدی رو میذارم فعلا دنبال ظرفشم
برای کاشت مرسی که سر زدید
کاکتوس کراسولا رو که چند روز پیش کاشتمش امروز دیدم یکم رشد کرده حالا نمیدونم این نشونه پذیرفتن خونه جدیدش هست یا یک روند عادی هستش تا چند وقت اول اما در کل خوشحالم
سلام به همه عزیزان
کاکتوس بند کفشیم رو بعد گذشت چندین روز بلاخره موفق به کاشتنش شدمبیبینید چطور شده؟
از دست این زبان مادر شوهر اصلا در امان نبودمهمش احساس ناراحتی میکردم بخاطر دیزاینش و به دلم نمیشنست واسه همین تغییر دادم نمیدونم خوب شده یا نه
عالی شده.بسیار زیباست.فقط یه چیزی اینا خیلی رشد میکنن.بزودی میان بیرون و اونوقت چطوری میخواین درش بیارین.خیلی گیاه مقاومیه زبان مادرشوهر.تو باغچه بیرون خونه همسایمون هست یک متر برف بیاد یخ نمیزنه.تابستان هم هرچی داغتر بهتر رشد میکنه
![]()
سلام
بسیار زیباست
موفق باشید
سلام مــــمنون،ظاهرا من گیاهارو مناسب تراریوم انتخاب نکردمآخر مجبورمیشم پشت پنجره باغچه بزنم
چه خوبه که اینقدر مقاوم هست امیدوارم واسه واسه منم همونقدر مقاوم باشن و از بین نرن
راستش این بند کفشی رو تازه کاشتمش باید دید چطور میشه و خونه جدیدشو قبول میکنه یا نه
سلام
مـرسی دوست عزیز ممنونم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.