سلام ، بهتون تبریک میگم ، امیدوارم که هر روز بهتر از روز قبل بشه ، فقط اگه بتونی اون اسلاریسو هر چه سریعتر ردش کنید بره تا تلف نشده ،فقط چندتا نکته که باید همیشه مدنظر داشته باشید ، همیشه قبل از هر خریدی اول اطلاعاتتونو کامل کنید و بعد خرید کنید تا بعد از خرید دنباله راه چاره نباشید ، مشورت کردن با دوستان هم مورد خوبی هستش که از مشکلات بعدی جلوگیری میکنه ، در کل صبور باشید و قدم به قدم پیش برید تا آکواریومه زیبایی داشته باشید ، سعی کنید ازماهیهایی خرید کنید که مناسبه نانو باشن ، الان ماهیهایی که شما خرید کردید به حجمی خیلی بیشتر از آآکواریومه شما نیاز دارند ، در کل چون آکواریومتون کوچیک هستش و میخایید ریفم هم خرید کنید بهتر هست که ماهیهایی خرید کنید که مناسبه سایز و حجمه آکواریومتون باشه تا در آینده براتون مشکل ساز نشه و ازداشتنه یک آکواریومه زیبا لذت ببرید ، موفق باشید ،

شاید آتشین رو ردش کردم بره ولی رنگشو خیلی دوست دارم
دو هفته بدون غذا توی خونه پمپم مونده بود!!!!!نمی دونم چطور زنده مونده و اصلا نمی دونم چطوری رفته اونجا فقط میبینم اشتهاششش هشت برابر شده
امشب خواستم آتشینمو بگیرم ببرم پس بدم نتونستم بد میره بین سنگ ها دوست ندارم چینش سنگامم به هم بزنم دوستان راهی سراغ دارن من بتونم بدون از بین بردن چینش سنگ هام بگیرمش