سلام دوستان
تعدادی عکس از قناری هام تقدیم به شما
جوجه های یکسرجیبر و سوپر 2012
نر یکسرجیبر
نر سوپر
نر سوپر متولد 2012
نر سوپر
امیدوارم خوشتون بیاد
سلام دوستان
تعدادی عکس از قناری هام تقدیم به شما
جوجه های یکسرجیبر و سوپر 2012
نر یکسرجیبر
نر سوپر
نر سوپر متولد 2012
نر سوپر
امیدوارم خوشتون بیاد
سلام
بسیار زیباست من که از قناری چیزی سر در نمیارم اما خوب به شما آفرین میگم بابت این همه زحمت فراوانی که میکشید...
سلام.هزار ماشالله.آقا یک اسپند واسشون دود کن حتما.واقعا زیبا و خوش استیل هستن.واقعا خسته نباشید
سلام
بسیار زیبا هستن
اون نر سوپر اولی رو منم مشابهش رو داشتم البته به خوبی مال شما نبود اما صدای فوق العاده قوی داشت تا چندتا کوچه صداش میرفت
آخرش جلو چشمم وقتی داشت میخوند یک دفه افتاد کف قفس مرد
از سایر قناری ها هم عکس بزارید
از برنامه ی غذایی هم بگید.
محتاج آموزش های شما هستیم![]()
سلام
تعدادی عکس تقدیم به اعضای باصفای انجمن
نر سوپر
نر سوپر
نر جیبر
در چند پست قبل در مورد نظافت دوره ای برای قناریام خلاصه توضیح دادم ولی 1مورد یادم رفت بگم اینکه تعویض روزانه آب جزء موارد اصلی کارم هست.
هر روز بدون استثنا آب آشامیدنی قناریامو تعویض میکنم،البته آبی هم که به قناریام میدم آب جوشیده سرد هست.
این موارد رو برای با تجربه های گروه و اونهایی که چندین ساله با پرندگان سر و کار دارن نمیگم،بلکه واسه دوستانی که مثل خودم تازه شروع کردن و با اصول پایه ای آشنایی زیادی ندارن.امیدوارم مفید باشه.
سلام آقای فلاح
مرسی از شما که نظر دادین
سال قبل 9جفت مولد داشتم که بدلایل متعدد راضی نبودم از جوجه کشی!
به امید خدا اگر امسال برنامم خوب پیش بره حدودا 25تا30 جفت برای جوجه کشی در نظر گرفتم.
قناریهایی که من دارم نیاز به پرستار ندارن چون خودشون از عهده ی جوجه هاشون برمیان و البته نژاد خیلی سنگینی هم نیستن مثل فری پاریسی،نورویچ یا رسمی بلندهای عالی که برای جوجه کشی نیاز به پرستار داشته باشن.اکثرا سوپر هستن و تعدادی رسمی بلند کلاس C (با تخفیف)
آقا سعید بسیار قناری های خوش رنگ و خوش استایلی دارید بهتون تبریک میگم بابت عشق و علاقه و پشتکارتون
سلام دوستان
ماده سوپر
ماده سوپر
نر سوپر
امیدوارم از عکس ها خوشتون بیاد
ویرایش توسط saeednikzad : 18th November 2014 در ساعت 09:30 PM
سلام
ماشالله قناریهای خیلی زیبایی دارید واقعا از دیدن عکس ها و همین طور رسیدگی جنابعالی لذت بردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)