سلام، من هم شروع كردم،
از ديروز توى آبه ، دماى آب هم دماى محيط شده،
حالا سوال : دماى محيط الان بين ٢٣ تا ٢٥ درجه اس، آيا خوبه يا براى گرم تر شدنش بزارمش كنار رادياتور شوفاژ يا همين شرايط تا شنبه و مرحله بعد ادامه پيدا كنه،
طبق برنامه شنبه صبح بايد داخل پلاستيك بسته بندى و در تاريكى گذاشته بشه،
منتظر نظرتون هستم..
ارسال با موبايل
سلام.خیلی عالیه.بسیار خوبه.من آبشو اصلا عوض نکردم.دمای فعلا مهم نیست.وقتی از آب بگیریدش و داخل پلاستیک بزارید خیلی مهمه جای گرم و تاریم و مرطوب باشه.خود پلاستیک نباید تیره باشه و محیط باید گرم و تاریک باشه.دمای الان برای نارگیل شماخوبه و کنار شوفاژ نذارید که ممکنه خیلی داغ بشه.فاصله داشته باشه تا به مرور گرم بمونه.
بزارید 4 روز داخل آب باشه و بعد بیرون بیاورید.روز شنبه خوبه
این هم تصاویر نارگیل من:
![]()
![]()
ویرایش توسط AquaTech : 12th November 2014 در ساعت 11:42 PM
این هم آموزش تصویری کاشت نارگیل با کیفیت عالی و کاملا مرحله به مرحله.دانلود کنید و استفاده کنید.به نکات نوشتاری که در طول فیلم نمایش داده میشوند دقت کنید و معنی کنید تا کاملا متوجه شوید.
http://www.mediafire.com/watch/s9e4d...a/18548604.mp4
سلام
برام خیلی جالب بود مطلب خیلی از شما ممنونم...
میشه با عکس توضیح بدید کجای نارگیل رو باید در آورد؟نارگیل داخلش آب نداشته باشه مشکلی نیست؟هوای بوشهر فکر کنم براش خوب باشه درسته؟بیشتر بخاطر رطوبت هوای بوشهر گفتم
نارگیل را وقتی تهیه کنید.یک شکل بیضی داره.اگر بهش دست بزنید میبینید که قسمت زیرش که گردتره سفت و محکمه و قسمت بالایی پوست ریش ریشه.اونارو با انبردست بکشید و جدا کنید.وقتی تمیز بشه سه تا نقطه گرد سیاه میبینید.تو عکسها هستند.بعد دیگه اماده کاشت میشه.
آموزش تصویری رو بگیرید ونگاه کنید
بوشهر عالیه.رطوبت و گرما.چیزی که نارگیل عاشقشه
خوب شد که گفتید، من میخواستم بذارمش داخل نایلون مشکلی.
میذارمش داخل نایلون سفید. از همینایی که میریم میوه میریزند توش خوبه؟؟؟؟؟
خودش مشما را پاره میکنه و جوونه میزنه؟؟؟؟؟
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)