سلام
خیلی زیبا هستند . انشالله در آینده ثمر هم بدن
سلام
خیلی زیبا هستند . انشالله در آینده ثمر هم بدن
خیلی قشنگ شدن لذت بردم![]()
خواهش میکنم.جی فی و پیت ماس را باید از فروشگاه سموم و کود کشاورزی خریداری کنید.جی فی چیزی شبیه قرصه که وقتی داخل آب میزارید بزرگتر میشه و بذر انواع گیاهان داخلش کاشته میشه.پیت ماس یک نوع خاکبرگ خیلی مرغوبه که خارجیه و کیلویی 4 هزارتومان یا بیشتر به فروش میرسه.
راهنمای تصویری آماده سازی پلتهای فشرده جیفی
راهنمای تصویری آماده سازی پلتهای فشرده جیفی | گلستان علی
پیت ماس:
![]()
سلام به همه دوستان عزیز.بالاخره اولین گل فیسالیس هم پیدا شد.البته هنوز داره گهوارش شکل میگیره و کم کم بزرگ میشه و میوه میده.یه ده سانتی از اون سری عکس گذاشتم بلندتر شده.باز به مرور گلهاش بیشتر بشن عکس خواهم گذاشت
![]()
واوو خیلی عالیه
مبارکتون باشه
گلهاتون یکی از یکی قشنگ تره![]()
سلام خدمت همه دوستان عزیزم.چندتا عکس جدید گفتم بگیرم که فیسالیس حسابی رشد کرده و میوه هاش داره زیاد میشه.فقط میوه بزرگتره کمی سیاه شده که علتشو نمیدونم.عکس از گندمی و پسته گذاشتم که به روش هیدروپونیک فیتیله دار پرورش میدم که خوب رشد میکنند.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خیلی ممنونم.لطف دارید.هیدروپونیک یعنی آبکشت،روشی که گیاهان در محیط بدون خاک رشد میکنند.حالا این محیط شامل قسمتهایی هست.یکی گیاه، بستر کشت و محلول غذایی.اون ظرف که محلول غذایی هیدروپونیک داره که خودم آماده کردم.گل گندمی و پسته داخل ظرف یکبار مصرف هستند که داخل ظرف با پرلیت پرشده.
نوعی ماده معدنی بسیار سبک و ارزان که در خاک هم استفاده میشه و قابلیت جذب آب بالایی داره.شما میتونید بجای پرلیت از کوکوپیت نارگیل هم استفاده کنید.از شن و ریگ هم میشه ولی قابلیت انتقال و جذب آب ندارند.پرلیت و کوکوپیت و ورمیکولیت از بسترهای کشت هیدروپونیک هستند.
روش فیتیله ای هیدروپونیک یعنی یک پارچه یا نخ پنبه ای را داخل محلول میگذارند و ادامه آن را داخل بستر پرلیت.محلول از داخل ظرف زیری میاد داخل پرلیت و ریشه های گیاه اونو جذب میکنند.ساده ترین روش هیدروپونیکه و برای کاشت گل ها و همچنین درختان مناسبه و یک خوبی که داره اینه که ممکنه تا دوماه هم نیاز به تعویض محلول نباشه و در طی این مدت باخیال راحت بکاراتون برسید و حتی آبیاری هم نمیخواد.
سلام.بالاخره اولین شکوفه فیسالیس هم باز شد و خیلی خوشحال شدم
![]()
![]()
خیلی خوب و عالی.
ما هم خوشحال شدیم.
فقط میشه در مورد این گیاه یکم توضیح بدی؟
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)