والا به منم گفتم تکثیر نمیکنم فقط از تونی تن دارم وارد میکنم الان هم تونی تن داره میده امریکا و اورپا وخیلی کم بار میاد ایران و اگه سفارش بدی باید 2 ماه صبر کنی به هر حال من ازشون به اسم مالزی و تونی تن خریدم یعنی الان شما میگید این دیسکس ها بد هستن ؟؟؟؟؟
نه داداش من اتفاقا به توني هم پيام دادم توي تركيه بود فكر ميكنم ، كه گفتن نمايندگي ايران ايشون هستند
شيپ ماهي شما هم خوبه
ايشونم تكثير كرده باشه بالاخره از همين ماهي توني تكثير كرده مطمئنا
فقط خواستم بگم ايشون تكثير هم داره شيراز...
ماهي هاتون خوبه داداش انشالله به بهترين شكل سايز شه
فقط در مورد تعداد سيفون و درصد سيفون هم توضيح بديد مرسي داداش
ویرایش توسط abgraph : 28th July 2014 در ساعت 04:42 PM
به گفته خودشون تو اسیا فقط تونی تن با ایشون کار میکنه البته بازم میگم به گفته خودشون منم عکس هاشو دیدم تو شرکت تونی تن خودشون هم گفتن که بار از مالزی تازه رسیده دستم و از اون دیسکس ها هستن حالا راست و دروغش با خودش سیفون هم هفته ای میزنم 70 درصد با اب یک هفته دپو شده جمعه ها که بیکارم به این زبون بسته ها میرسم دستگاه roهم دارم که 50 درصد مخلوط میکنم با اب شیر بازم سوالی بود در خدمتمنه داداش من اتفاقا به توني هم پيام دادم توي تركيه بود فكر ميكنم ، كه گفتن نمايندگي ايران ايشون هستند
شيپ ماهي شما هم خوبه
ايشونم تكثير كرده باشه بالاخره از همين ماهي توني تكثير كرده مطمئنا
فقط خواستم بگم ايشون تكثير هم داره شيراز...
ماهي هاتون خوبه داداش انشالله به بهترين شكل سايز شه
فقط در مورد تعداد سيفون و درصد سيفون هم توضيح بديد مرسي داداش
اقا مرسيبه گفته خودشون تو اسیا فقط تونی تن با ایشون کار میکنه البته بازم میگم به گفته خودشون منم عکس هاشو دیدم تو شرکت تونی تن خودشون هم گفتن که بار از مالزی تازه رسیده دستم و از اون دیسکس ها هستن حالا راست و دروغش با خودش سیفون هم هفته ای میزنم 70 درصد با اب یک هفته دپو شده جمعه ها که بیکارم به این زبون بسته ها میرسم دستگاه roهم دارم که 50 درصد مخلوط میکنم با اب شیر بازم سوالی بود در خدمتم
فقط ب نظرتون واسه سايز اب شهر بهتر نيست؟
سختي بالاي اب شهر به سايز شدنش كمك ميكنه
انشالله موفق باشي
سلام
دیسکس هاتون مبارک باشه .
ان شا ا... به ان حدی از اندازه و زیبایی که مد نظر دارین برسن و ازشون لذت ببرین.
سلام آقا حامد گل
من میگم لذتی که تو سایز کردن بی نظیره ان شا الله که تو سایز مولد با بچه هاشون ببینیم
موفق باشید
سلام اقا حامد
مبارکه برس به این دیسکس های گلت ماهی های خوبی هستن فقط سایز همشون یکی هست؟ابعاد اکواریومتون لطفا بگید وشما فقط هفته ای 1 بار سیفون دارید؟اب با سختی پائین فقط مربوط میشه به بحث تکثیر که شما قصد سایز کردن داریدv
ویرایش توسط s a m a n : 13th August 2014 در ساعت 12:11 AM
سلام اقا حامد قول داده بودید آخر شهریور عکسی از دیسکسا بذارید تا تغییرات تو سایز رو ببینیم ممنون میشم مارو هم از وضعیت فعلی با خبر کنید بی صبرانه منتظر دیدن عکسا هستم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.