برویچ این دو تا رو میخوام خوردش کنم ؟(خوبه یا نه ) از ارتفاع بندازمش زمین یا با چکش بیفتم به جونش؟ از شیشه جلو چند سانت فاصله بدم بعد بچینم ؟
برای رف نور چی بزنم ؟45 لیتره؟ واتر پمپ 250 بسه ؟
![]()
برویچ این دو تا رو میخوام خوردش کنم ؟(خوبه یا نه ) از ارتفاع بندازمش زمین یا با چکش بیفتم به جونش؟ از شیشه جلو چند سانت فاصله بدم بعد بچینم ؟
برای رف نور چی بزنم ؟45 لیتره؟ واتر پمپ 250 بسه ؟
![]()
سلام دوست عزیز به نظر من اگه بتونی با اره آهن بر ببری خیلی بهتره چون با زمین زدن ممکنه خرد بشه و شکل درخواهت در نیاد
با اره اصولی تره با سنگ فرز هم خیلی راحته
سلام
یه عکس از نمای نزدیک تر بزار تا دقیق تر دیده شده من یه بار با به زمین زدن لایوراک بزرگ رو به راحتی تکه کردم
برای رف یه کم مصرف چهل وات مهتابی بزاری خوبه
واتر پمپ رف سه برابر حجم رف باید ظرفیت داشته باشه ولی فکر نکنم از 250 که گفتی کمتر گیرت بیاد
لایوراکها رو از شیشه جلو 5سانت فاصله بدی خوبه برای اینکه وقتی به ماهیها غذا میدی اگه رفت پایین بریزه همون قسمت خالی تا ماهیها بخورنش
Send by Tapatalk
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 18th July 2014 در ساعت 11:21 AM
سلام به نظر من بهتره با قلم چکش لایوراکات رو تقسیم کنی
اره قلم چکش بهتره از هرجا بخوای میتونی نصفش کنی
بله اگه اونجوری باشه از ضعیفترین نقطه خودش میشکنه
کلا نمیشه ازش دقیق اون چیزی که میخوایم در بیاریم فقط شاید بشه تیکه تیکش کرد که کوچیک شه
ویرایش توسط farbodb : 18th July 2014 در ساعت 12:50 PM
امروز که نمیشه فردا یه عکس دقیق از این دونا میزام .اون نازکه که هیچ (اونو یه ریز بزنی نصف میشه )اون سمت راستی یه نموره کتو کلفه !!!!!!
سمت راست ترین دلم نمیاد بشکونم حالتش خوبه (زیر موج سازه )
سلام دوست عزیز
شما چند کیلو لایوراک داری؟
اگه به نسبت حجم آب لایوراکت کمه بهتره اون تکه هایی که میخوای بشکونی را زیر بذاری و یه مقدار لایوراک کوچک بخری و دکور تانکت را تغییر بدی
موفق باشی
51 کیلو هست ......(میخوام ماهی بگیرم )2 ماه خالی دق کردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.