خوشگل هستن ولی سرو صداشون اجازه نمیده ادم ازاینها داشته باشه![]()
دوست عزیز سر و صدا دارن ولی قابل تحمله. همشون با هم سروصدا نمیکنن ولی اگه 4 تایی شروع کنن سروصدا کردن ممکنه یکم اذیت بشین که کم برای من پیش اومده.
من پیشنهاد میکنم یک جفت بخرید چون یک جفت سروصدای زیادی ندارند. ولی در کل باید صبر و حوصله و وقت داشته باشید نه فقط برای این پرنده بلکه برای هر حیوان خانگی
موفق باشید...
به به خیلی خیلی زیبان مبارکتون چه رنگای زیبایی ایشالله بیشتر بیشتذ لونهاتونم پر از جوجه
سلام
بسیار زیبا هستن
لطفا کمی هم در مورد برنامه غذایی اشون و ابعاد قفس توضیح بدین
شبا چطور میرن داخل قفس؟
عکاسیتون هم خوبه
موفق باشید
با سلام به شما دوست گرامی
ممنون از اینکه نظر دادین.
با کسب اجازه از اساتید. من به طور معمول هفته ای یک بار تخم مرغ آب پز بهشون میدم هم زرده و هم سفیده دوتاشو میخورن. سبزیجات و میوه جات مثل سیب کاهو هویج جعفری و ... رو هم بهشون میدم اما کاهو زیاد بخورن اسهال میشن بنابراین به مقدار کم کاهی مانعی نداره. ارزن و تخم کتان هم که غذای اصلیشون هست. من از قفس 30*40*50 استفاده میکنم. برای رفتن داخل قفس ، من در قفس رو با سیم بستم به طوری که در باز بمونه. البته سیم رو باید محکم ببندید و اضافه هاش رو ببرید. چون اینا خیلی شیطونن و ممکنه اگه سیم اضافه باشه بدنشون رو ضخمی کنه و چون خیلی بازی میکنن ممکنه باهاش ور برن و در قفس رو ببندن. زیر در قفس یک تکه چوب گذاشتم که پرنده هنگام پرواز ، برای رفتن داخل قفس روی چوب بشینه و وارد قفس بشه.
امیدوارم توضیحات کامل باشه
موفق باشید
با سلام به دوستان عزیزم.
امروز هم چند تا عکس از مرغ عشق هام گرفتم گفتم بزارم اینجا بقیه هم ببینن.
جدیدا سه تا مرغ عشق سبز و سفید و آبی با هم این ور اون ور میرن و دیگه کاری به زرده ندارن. حتی به این زرده بیچاره اجازه نمیدن غذا بخوره.نمیدونم عوضش کنم یا نه.
از اونجایی که توی همین انجمن خوندم که کف دریا برای مرغ عشق و همه پرنده ها بسیار مفیده ، برای همین رفتم پرنده فروشی و خریدم. اما قیافش که اصلا شبیه کف دریا نیست. حالت کدو درست شده. یه سوراخ کوچولو پایین کدو بود که توش یه سری مواد بود. بعد چند ساعت همه ی مواد ریخت کف قفس. چند بار هم به مغازه دار گفتم این کف دریا نیست گفت چرا هست. حالا منم موندم این کف دریاست یا نه. مرغ عشق ها هم تا حالا سمتش نرفتن.
اینم عکس ها. اگه عکس ها برعکس نشون داده میشن لطفا تو سایز اصلی باز کنید تا درست نمایش داده بشه. نظر فراموش نشه. ممنون
![]()
سلام
خیلی خوشگلن...مخصوصا سبزه خیلی سبزه
کف دریا مثه یه تیکه گچ هس!یه طرفش سفته ولی طرف دیگه ش براحتی پودر میشه...منم توی قفس گذاشتم همیشه پرنده هام در حال کندنش هستن!
اینی که فروشنده به شما داده بعید میدونم کف دریا باشه! نمیدونم شایدم باشه ولی به هرحال بار اوله میبینم...دوستان حتما نظر میدن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)