سلام
ماشاالله خیلی خوشگلند مبارک باشه
سلام
ماشاالله خیلی خوشگلند مبارک باشه
سلام حسین جان
لطف دارین، در مورد اون ریشه ای که اشاره کردی میخواستم نکته ای رو بکم، اون یک ریشه نیست بلکه جسد یکی از اسفنجهای دریایی آب شور است. در واقع فکر میکنم بخش داخلی یک اسفنج قرمز باشه
البته دوستان متخصص آب شور بهتر میتونند نظر بدند. در عکس دوم اگر دقت کنی شاخه ها روی پاییه مرجانی قرار دارند و رشد کردند
چیز عجیبیه و من حدود پنج سالی میشه که تو تانک های مختلفم ازش استفاده میکنم و فکر کنم وارونه هم زیبا به نظر میرسه،مثل ریشه
کت فیش ها هم آروم هستند و دیسکس ها رو اذیت نمیکنند، یکیشون مزاحم بود که اخراج شددر واقع تبعید شد.
غذای خشک رو هم فعلا دارم تترا بیتس رو پودر میکنم و با میکس دل قاطی میکنم تا با مزش آشنا بشن
البته یک قوطی غذای اوشن هم خریدم که به شکل کرم قرمز درست شده و در ترکیباتش از اسپیرولینا و سیر هم استفاده شده،در ضمن ادعا کرده که رشد ماهی دو یا سه برابر میشه،ولی ماهی ها ازش استقبال نمیکنند.
با تشکر
سلام دوست عزیز دمت گرمه.ماهیای خوشتیپی داری.ابهت دارن .
اون ریشه مرجان که میگی فک نکنم خوب باشه برای دیسکس فقط واسه بعضی از ماهیا اونم مثل سیچلایدای افریقایی و مونو انجل و اسکات هستش چون ابو سنگین میکنه و دیسکس هم اب سبک میخواد حتما.
اکواریوم دکور خوبی داره فقط اینکه چند خریدی این تانکو رفیق؟
باتشکر
سلام
درسته، استفاده از مرجان در تانک دیسکس مناسب نیست ولی خوب این ریشه یک بخش کوچیک مرجانی داره که من سعی میکنم بیرون از آب نگهش دارم
تانکم قابل شما رو نداره ،من حدود چهار سال پیش از ماهیران خریدم 420 هزار تومن
ازین آماده هاس و کمد داره ، کمدش هم ضد ابه
کیفیت خوبی داره و تو این مدت کیفیت خودش رو تو هیچ بخشی از دست نداده
با تشکراز شما
اکواریوم خوبی داری
در مورد نور و سیفونش توضیح بده لطفا
به نظر من هم اون ریشه مرجانی خیلی شلوغ کرده اکواریومت رو یک جوری شده
موفق باشید
سلام
اون غذای ocean nutrition که واقعاً چیز خوبیه،حتی شنیدم که به تنهایی یک غذایی کامل رو تامین میکنه و در صورت استفاده ازش ماهی از نظر دریافت آمینو اسید هاو ویتامینهای مورد نیاز و حتی رنگدانه هم مقدار کاملی رو مصرف میکنه و به غذای دیگه ای نیاز نداره
البته اگر تنوع غذایی و تأثیر خواص غذای زنده رو ندیده بگیریم
یک دوره این غذا رو خورد کردم و با میکس دل مخلوط کردم ولی جواب نداد
به جز دو تاشون که کلا هرچیزی جولوشون بریزم میخورن چهار تای دیگه لب نمیزنند
ولی من ادامه میدم.
کت فیش رو من خیلی وقته با دیسکس نگه میدارم،روی این دو تا به لحاظ روحی روانی کار کردم
ولی چشم،یه فکری به حالشون میکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)