انجل ها جوجه ندادن؟
بلک گوست رو ببند به آرتمیا و کرم مکعبی ببین سال دیگه چه غولی میشه البته اگه رشد سوز نشده باشه
انجل ها جوجه ندادن؟
بلک گوست رو ببند به آرتمیا و کرم مکعبی ببین سال دیگه چه غولی میشه البته اگه رشد سوز نشده باشه
فکر نمیکنم بخوره چون سخت گیره اگه بخوره خوبه اما پروتین آرتمیای هچ شده با خشک شده قابل مقایسه نیست
بزرگ تر هم که بشه میره سراغ غذای زنده که تو دهنش جا بشه
من 3سال پیش یکی داشتم 2سال پیشم بود و حسابی بزرگ شد مفت دادمش رفت الان بلک گوست 30 سانتی 70 تومنه
فقط روزها بهش غذا بده تا عادت کنه شب ها توی تانک راهپیمایی نکنه و به بعضی ماهیا کرم نریزه
راحت میشه عادتش داد اگر آکواریومت خلوت بود حتی میتونستی دستی کنی بلک گوست رو
روزها برق رو خاموش کن غذا بریز وقتی غذا رو خورد و رفت سریع برق رو روشن کن کمکم توی نور روشن هم میاد غذا میخوره
غذا خشک هم تا جایی که میتونی پودر کن تا بخوره بعضی وقتا غذای مورد علاقش هم اگه توی دهنش جا نشه ول میکنه میره
اگر وضع مالیت خوبه یه قوطی کرم خونی ocean nutrition بخر حدودا 100هزار تومنه
در عوض هم میخورن هم مقویه هم میره زیر آب تمیز هم هست
ویرایش توسط StarFish : 4th October 2014 در ساعت 10:30 PM
الان ازدست راحت کرم توبیفکس میخوره میکس دل هم بهش میدم وبا علاقه میخورهفکر نمیکنم بخوره چون سخت گیره اگه بخوره خوبه اما پروتین آرتمیای هچ شده با خشک شده قابل مقایسه نیست
بزرگ تر هم که بشه میره سراغ غذای زنده که تو دهنش جا بشه
من 3سال پیش یکی داشتم 2سال پیشم بود و حسابی بزرگ شد مفت دادمش رفت الان بلک گوست 30 سانتی 70 تومنه
فقط روزها بهش غذا بده تا عادت کنه شب ها توی تانک راهپیمایی نکنه و به بعضی ماهیا کرم نریزه
راحت میشه عادتش داد اگر آکواریومت خلوت بود حتی میتونستی دستی کنی بلک گوست رو
روزها برق رو خاموش کن غذا بریز وقتی غذا رو خورد و رفت سریع برق رو روشن کن کمکم توی نور روشن هم میاد غذا میخوره
غذا خشک هم تا جایی که میتونی پودر کن تا بخوره بعضی وقتا غذای مورد علاقش هم اگه توی دهنش جا نشه ول میکنه میره
اگر وضع مالیت خوبه یه قوطی کرم خونی ocean nutrition بخر حدودا 100هزار تومنه
در عوض هم میخورن هم مقویه هم میره زیر آب تمیز هم هست
توروز راحت تو آکواریوم میچرخه
سلام دوست من
تانک زیبایی داری فقط جای دماسنج رو عوض کن که زیاد به چشم نخوره
میتونی تو عرض تانکت بذاری یا گوشه پایین
وگرنه حرف نداره
سلام
دوستان دیدم تاپیک داره خاک میخوره گفتم چندتا عکس جدید بزارم
لطفا هرگونه پیشنهاد انتقاد دارید بگویید
![]()
سلام امید
مسه همیشه زیبا و خوشگل تانکت![]()
ماهی های امریکایی همشون محشرن مخصوصا اسکارا/نمای تانکتم عالیه /مواظب تیلورت باش انگل روده ای نگیره /غذای خشک رو بذار خیس بخوره نرم بشه بعد بده بخورن کیف کنن
ویرایش توسط richard : 18th August 2015 در ساعت 08:46 PM
سلام همشهری خیلی هم هالی و زیبا ...مرسی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.