سلام
پماد ویتامین a به چشمش میمالم و مولتی ویتامین هم بهش میدم ولی خوب امشب ویتامین a خالی ببینم پیدا میکنم سوپر شارژش کنم یا نه .
کبکعلی خان شروع کرده به آب خوردن مستقل ...
اوه این بیچاره رو چطور مرگوندن یه 18- هم واسه اسم تاپیک اضافه میکردی که صحنه های دلخراش داره
سلام.بد بخت رو ببین چیکار کردن
اونجا کسی نبود اصلا رسیدگی کنه؟
سلام.آقا واقعا تبریک میگم به این همه حوصله و همت.
![]()
آقای آژیده خیلی خوب کاری کردید که با خودتون آوردید. اگه اونجا بود حتماً تلف میشد.
حالا من یه کاری رو از رو تجربه خودم میگم ، انجام بدید ضرر نداره.
من همونطور که میدونید پرورش مرغ و خروس لاری میدم بیشتر اوقات جوجه ها تو سن 3 الی 4 ماهگی چون تو خونشون جنگ و خونریزی هست باهم دعوا میکنند و تا حد کشت همدیگرو میزنن و بعضی اوقات
مثل کبک شما میشه. من در این موارد اول جوجه زخمی را جدا میکنم و جوجه ای که منشا درگیری هست را هم جدا میکنم و جوجه زخمی را محل زخم را با بتادین روزی دو بار با پنبه میشورم و سر 3 یا 4 روز کامل خوب میشه.
اگه شما صلاح دونستید حتماً اینکارو کنید .
آخیچقدر دلم برا این حیوونای مظلوم میسوزه!
کار بسیار قشنگی کردید آقای آژیدهحیوونای دنیا از شما تشکر میکنن!
سلام
در «ترك الاطناب» ابن القضاعي آمده كه پيامبر(صلي الله عليه و آله) فرمود:
«در ميان بني اسرائيل مردي سيه دل و گناه كار بود، روزي سگي را بر لب چاهي تشنه يافت كه از تشنگي زبان بيرون آورده بود آن مرد به درون چاه رفت و كفش هاي خود را پر از آب كرد و به سگ داد، خداوند به پيامبر زمان وحي فرستاد به آن مرد بگو: به خاطر اين مهرباني هر چه كرده بودي بخشيدم.»
( البته قصد جسارت نسبت به آقای آزیده رو نداشتما. سوئ تفاهم نشه )
ممنون از این همه تلاش و اهمیتی که برای این موجود قایل اید .
شاد و پیروز باشید
محمّد رازقی
سلام جناب اژیده
واقعا یه خدا قوت و دستمریزاد به خاطر این کار ارزندتون
ای کاش افرادی که این حیوانات بیچاره رو در اسارت نگه می دارن یک مقدار به فکر اسایش و سلامتیشون هم باشن
سلامآقای آژیده خیلی خوب کاری کردید که با خودتون آوردید. اگه اونجا بود حتماً تلف میشد.
حالا من یه کاری رو از رو تجربه خودم میگم ، انجام بدید ضرر نداره.
من همونطور که میدونید پرورش مرغ و خروس لاری میدم بیشتر اوقات جوجه ها تو سن 3 الی 4 ماهگی چون تو خونشون جنگ و خونریزی هست باهم دعوا میکنند و تا حد کشت همدیگرو میزنن و بعضی اوقات
مثل کبک شما میشه. من در این موارد اول جوجه زخمی را جدا میکنم و جوجه ای که منشا درگیری هست را هم جدا میکنم و جوجه زخمی را محل زخم را با بتادین روزی دو بار با پنبه میشورم و سر 3 یا 4 روز کامل خوب میشه.
اگه شما صلاح دونستید حتماً اینکارو کنید .
بتادین برای چشم خوب نیست
برای بافت هایی مثل پوست خوبه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.