دیسکس آبیه عشق منه![]()
دیسکس آبیه عشق منه![]()
سلام خدمت شما استاد جمارانیباسلام
تانك زيباييداري...
اميدوارم لذتشو ببري...
فقط جسارتاً دليل خاصي داره كه شما از پوستر براي شيشه عقب استفاده نميكنيد؟
استفاده از پوستر دوتا مزيت داره:
اول اينكه چيزهايي كه پشت تانك شماست و ممكنه به جلوه اون لطمه بزنه مثل سيم ها و كليد و پريزها رو مخفي ميكنه...
دوم اگه مثلا از رنگ آبي يا مشكي استفاده كنيد به تانكتون عمق و جلوه خاصي ميده...
بازم برامون عكس بذاريد...
باتشكر farhad-2007
ممنون از لطفی که به بنده داشتید من همواره امور مربوط به تانک ها و طوطی وگیاهان شما رو دنبال کرده و می کنم و همواره شما برای بنده الگو بوده اید
در مورد مطلبی که فرمودید بایستی عرض کنم که بنده قصد چنین کاری رو داشتم ولی در ابتدای راه اندازی تانک به علت پاره ای از مشکلات و مسائل مجال این کار فراهم نشد در ادامه نیز با توجه به نحوه و محل قرارگیری تانک امکان این کار نبود حتی بنده رنگ مورد نظر شما برای پشت تانک را هم تهیه کردم ولی متاسفانه این امکان فراهم نشد حال در آینده ی نزدیک با توجه به تغییر محل تانک نظر استادانه و فنی شما را عملیاتی خواهم کرد
باتشکر.حمیدرضا
سلام خدمت شما و ممنون از محبتتون در مورد تصویر که پیش تر عرض کردم ولی در مورد اضافه کردن ماهی دیگه با مشورتی که با استادم آقای وزیر پور داشتم ایشون بودن هیچ ماهی دیگه ای رو کنار دیسکس تایید نکردن حتی من در حال حاضر هیچ ماهی برای نظافت در تانک ندارم .با تشکر
سلام تشکر میکنم از شما در مورد تذکرتون نیز سعی خواهم کرد رعایت کنمسلام دوست عزیز ... بهتون تبریک میگم معلومه وقت زیادی صرف اینکار کردید ... دیسکس ها کاملاً سرحالن .. فقط فکر میکنم اینطور که از عکسها متوجه شدم خالهای سیاه روی لبها و پیشانی ماهیهاتون دیده میشه به نظر من اگر بجای سیفون هفته ای یکبار 70 درصد- 3 روز یکبار 40 درصد انجام بشه هم استرس کمتری موقع سیفون به دیسکسها وارد میشه و هم دانه های سیاه خیلی کمتر میشن.
با تشکر
سلام ممنون از لطف شما و این که وقت ارزشمندتون رو برای بنده صرف کردید متشکرم
سلام
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.