سلام
جفت زيبايي داريد. مباركتون باشه . ايشالا عكس جوجه هاي خوشگلشون رو واسمون بگذاريد
باجي ماده اتون صورتش زرده؟ از اين تركيب رنگ خيلي خوشم مياد
عكس جفت هاي جديد پس كو؟
سلام
جفت زيبايي داريد. مباركتون باشه . ايشالا عكس جوجه هاي خوشگلشون رو واسمون بگذاريد
باجي ماده اتون صورتش زرده؟ از اين تركيب رنگ خيلي خوشم مياد
عكس جفت هاي جديد پس كو؟
اینم جفت جدید که اومدن به خونمون
فقط این نر یکم چشماش بسته تر از ماده اس....ماده هم زیادی چشاش گنده اس....آیا نر مشکل داره؟؟
البته تو عکس پایین چشمش بصورت طبیعی بسته شده چون باد میزد چشماشو یه لحظه بست....عکس بالا حالت نرماله....
![]()
و بالاخره گل سر سبد....جوجه ی خوشگل و جیگر من....گوگولی
از دیروز که اومده کل خانوادمون رو عاشق خودش کرده....
بچه ی زیاد شلوغی نیست...اما خداروشکر سالمه....دوستان به نظرتون چند وقتشه؟؟
وسایل هم داره....شاید یکم خیال پردازی باشه اما یکم باهاش تمرین حرف زدن کردم و وقتی سلام میگم دهنشو تکون میده...
یه قفس هم براش خریدم....میخوام کنار خودم بزرگش کنم که اگه شد 1-2 کلمه حرف بزنه یا حداقل کامل دستی بشه...
این گوگولی خوشگل چندتا لایک داره؟؟؟؟![]()
ماشالا
جوجه خیلی خوشگلی هست
رانندگی هم میکنه با این سن کم؟
خدا حفظش کنه براتون
خوب دوستان....الوعده وفا....
امروز رفتم وسایل برای ساخت یه لونه بزرگ رو خریدم....
البته تو زندگی آپارتمانی هست و جا زیاد نداریم....بالکن بزرگی داریم اما باد و عوامل طبیعی مانع میشه...
توی انباری جا باز کردم یه لونه ارتفاع 2 متر ، عرض 60 سانت ، طول 1 متر یعنی از تمام فضایی که در اختیار دارم استفاده دارم میکنم....
در دارم میزارم جوریکه برم داخل .... زمین لونه هم زمین انباری هست...که یه فکری هم براش دارم....
فردا کار ساختش شروع میشه...یعنی برش خورده و فقط نصبش مونده...که کار 1-2 ساعته....
بعد از ساخت نظر همتونو میپرسم و با عکس میام....امروز هم متوجه شدم....سبزک (نر قدیمی) خیلی با آبی (ماده قدیم) آشتی نکرده...فقط نزدیک هم میشینن وگرنه با هم کاری ندارن....
قبلا خیلی نوک به نوک میشدن....میخوام یه نر برای آبی بگیرم....یه ماده هم برای سبزک....
کسی میدونه از کجا بخرم بهتره؟؟؟؟تو تهران؟؟؟ میخوام طرف یه جفت خیلی خوب براشون پیدا کنه....مثل این بازار پرندگان نباشه که اصلا به مرغ عشق توجه ای ندارن.....![]()
سلام
تبریگ می گم پرنده های بسیار زیبایی رو انتخاب کردید انشالله هرچه زودتر شاهد جوجه دهیشون باشید و دور و برتون پر بشه از جوجه های رنگی
احتمالا اون نرتون که چشماش بستس چینی باشه(وارداتیه از چین)![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)