این جانم. این چرا اینجوری شده طفلی. مامان باباش اذیت کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زودی خوشگل میشه و باهات دوست میشه نگران نباش.
حالا حالا باید گاز نوش جان کنی یاسمین جان : )))
من تا رام شدن عروسم دستام نابود شده بود
البته من از روش خودم استفاده کردم.دستم رو میبردم جلو پشت هم انقدر گاز می گرفت خودش خسته میشد
می گرفتمش تو دستم....میذاشتم هرچقدر خواست گاز بگیره
کم کم فهمید با گاز گرفتن نمی تونه از شرم خلاص شه
به دستم عادت کرد.همش یه هفته طول کشید با این روش
بگیرش تو دستت.از گازاش نترس.سنش کمه هنوز گازاش قدرتی ندارن
بخوای نرم نرم پیش بری حالا حالا فس فس می کنه...
ای بابا ببر که گازت نگرفته دختر)
خوب شد ملنگویی چیزی نیست : ))
نمی خواد بخوریش.این تو رو نخوره!بیا کارن رو کباب کن
اشکال نداره.بچه داری سخته دیگه...اینهمه زحمت می کشی جا تشکر دوتاهم میزنن تو سرت : )))
الان بچه های من و ببین.جولیای پدر سوخته هر دفعه دندون می گیره دستم رو...کارن که دیگه ول کرده اما قاطی کنه گازمم می گیره
روبی بچه بودتمام دستم رو چنگ مینداخت...یهو هار میشد حمله می کرد....واسه حفظ آبرو در انظار ساق اسپرت میپوشیدم جای چنگاش معلوم نشه
رمی قربونش بشم کاری نداره فقط پارسال اشتباها جای یکی دیگه پاچه منو گرفت اما تا فهمید منو گرفته ول کرد..جای تک تک دندوناش رو پام موند...
هنوز نفهمیدی چیه؟دختر؟پسر؟
ای بابا ببر که گازت نگرفته دختر)
خوب شد ملنگویی چیزی نیست : ))
نمی خواد بخوریش.این تو رو نخوره!بیا کارن رو کباب کن
اشکال نداره.بچه داری سخته دیگه...اینهمه زحمت می کشی جا تشکر دوتاهم میزنن تو سرت : )))
الان بچه های من و ببین.جولیای پدر سوخته هر دفعه دندون می گیره دستم رو...کارن که دیگه ول کرده اما قاطی کنه گازمم می گیره
روبی بچه بودتمام دستم رو چنگ مینداخت...یهو هار میشد حمله می کرد....واسه حفظ آبرو در انظار ساق اسپرت میپوشیدم جای چنگاش معلوم نشه
رمی قربونش بشم کاری نداره فقط پارسال اشتباها جای یکی دیگه پاچه منو گرفت اما تا فهمید منو گرفته ول کرد..جای تک تک دندوناش رو پام موند...
هنوز نفهمیدی چیه؟دختر؟پسر؟
ببر گازم میگرفت بهتر بود.این گاز گرفته حاضر به ول کردنم نبود گذاشتمش تو قفس هنوز انگشتم تو دهنش بود از انگشتم آویزون بود)
الان چطوری نسرین؟خوبی؟؟من نگرانتما
نه هنوز نفهمیدم 37 روزشه تازه
نه مامان باباشو اذیت کرده مامانش ادبش کرده منتها هنوز ادب نشده؟؟
الانم دوستیم فقط رو یه سری چیزای کوچیک باهم تفاهم نداریم.من میخوام بگیرمش اونم میخواد بگیره.منتها گازولی بذا از این دستکش کلفتا بگیرم حسابشو میرسم انقد گاز بگیره تا خسته شه
![]()
مبارک باشه.
ان شاءالله به سلامتی باهم کنار بیایید.
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.