سلام.از دیدن سالن تکثیر ماهیتون واقعا خوشحال شدم.امیدوارم در کارتون موفق بشید و بزرگترین مرکز تکثیر فایتر رو بزنید.![]()
سلام.از دیدن سالن تکثیر ماهیتون واقعا خوشحال شدم.امیدوارم در کارتون موفق بشید و بزرگترین مرکز تکثیر فایتر رو بزنید.![]()
جناب احسان فلاح , نسرین خانوم , مهرداد عزیز و آقای اسکندری سپاس بیکران از نظرات سراسر امید و ارزشمند شما عزیزان.
انشالله که با توکل بر خدا و همچنین نظرات سرشار از انرژی و امید شما دوستان هر روز مصمم تر گام بردارم و به نتیجه دلخواه برسم.
با آرزوی موفقیت های روز افزون و شادکامی برای شما و همه دوستان
ازین همه پشتکارو و ابتکارودقت و توانایی لذت بردم.به امید روزهای بهتر و موفقیت های بیشتر
سلام
تبریک میگم بسیار عالی امیدوارم در تمام امور زندگی موفق باشید
مبارکه امیدوارم تو اینکار موفق باشی و بزوذی شاهد تاسسیس سالنهای بیشتر و بزرگتر شما باشیم
تبریک میگم آقای پاک رأی .ایشالا به زودی سالن اصلی رو هم راه میندازید براتون آرزوی موفقیت میکنم .![]()
درود
مخفیگاه و غارهای مصنوعی دمانسونی ها
.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* .*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
ممنون دوست عزیز
ممنون از بازدید و لطف شما آقا بابک
ممنون از دعای خوب, بازدید و نظرتون
سلام . انشالله
سپاس بیکران سپیده خانوم.
سلام دوست عزیز امیدوارم موفق باشی
عکس از فایترها هم بزار
جنابb.pakray عزیز یه سوال داشتم. شما چقدر به استفاده از برگ بادام هندی در تانکهای تکثیر ماهی بتا اعتقاد دارید؟ و آیا تا به حال از این برگ ها استفاده کردید یا خیر؟
ویرایش توسط Discjockey : 19th March 2014 در ساعت 06:25 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.