سلام دوست گرامی
عالی بود پیشرفت و پشتکارتون جای تحسین داره معلومه که زحمت زیادی کشیدین
به امید موفقیت روزافزونتون
سلام دوست گرامی
عالی بود پیشرفت و پشتکارتون جای تحسین داره معلومه که زحمت زیادی کشیدین
به امید موفقیت روزافزونتون
سلام بسیار زیباست .موفق باشی.
من هم تبریک عرض می کنم ولی در کل سعی کنید کرم رو از غذاشون حذف کنید هفته ای یکی دوبار بیشتر ندید .
سلام
خیلی عالی خسته نباشی.کلا چندتا دیسکس داری تو اکواریومت؟ممنون
ببخشید چند روزه نمیشد کامنت بذارم انگار مشکل ای پی داشتم:؟
فووووووووووووووووتتتتتت
اوهه اههه اووهه عععههه...خاک زیادی نشسته بود!
خیلی از ماهی رو رد کردم چون یه باکس super ruby spider face eruption سفارش دادم که ایشالا 50 روز دیگه دستم میرسه! و فعلا با همین 1 جفت کار میکنم.بیشتر برای عشق و حال!
تا اون باکس افسانه ای دستم برسه گفتم یه سری عکس از هوشنگ و بانوی محترمشون تو تانک تکثیر بذارم بلکه از رکود در بیایم!
ایشالا 2 روز دیگه که دوباره تخم ریزی کردند و بچه شدند ازشون عکس میذارم در اینده.
یه توضیح بدم اونم اینه که نره اسپرم نمیزد و جون نداشت اسپرمش که با مشاوره و حمایت دوست عزیزم اقای محمد رضا قدیری عزیز آخرش بعد 2 هفته تخم ها بارور شدند و درصد هچ بسیار خوبی هم داشت تو اولین سری که بچه کشیدیم.با اینکه 12 ساعت متیلن بلو رو با تاخیز زدم 60% تخم هچ شدند ولی خب نذاشتم بمونن و تانکو شستم تا برای این بار اگه شانس همراهم باشه و زمان تخم ریزیشون خونه باشم و متیلن رو به موقع بزنم...
هر 6-7 روز تخم میریزن و هر بار خدود 70-100 تا.تانک 50*50*50 و اب با سختی 100 تی دی اس.
![]()
سلام تبریک میگم خیلی خوب به ماهی ها تون رسیدی
کردید
امید.ارم با ورود ماهی های جدید حسابی کولاک راه بندازید
اگه امکان داره خصوص نحوه تقویت اسپرم ماهی نرتون توضیح بدید
تايپك زيبايي داريد(البته ماهي هاي خيلي زيبا) منتظريم ببينيم اين ماهي هاي سفارشي افسانه اي رو. موفق باشيد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)