به دکتر برایت ول تو فروم های خارجی میگن پادشاه additive آب شور
به دکتر برایت ول تو فروم های خارجی میگن پادشاه additive آب شور
با سلام من هم به کوراید فلوید جی بی ال امتیاز میدم
چون کوراید فلوید غلظت بسیار بالایی داره و من نتیجه خوبی ازش گرفتم با ریفهای سخت مثل مونتی و اکرو پروا![]()
به نظر من اگه یه نمایندگی جی بی ال تو نواب باز بشه خیلی امار جی بی ال بالا میره چون بیشتر مغآزه دارها در شهرستانها تا اکباتان براشون مقدور نیست برن ولی خدایش جی بی ال حرف اولا میزنه من الان 15ساله دارم اکواریوم داری میکنم از جی بی ال راظیم
وقتی قرار برندی برنده دیگه رو خراب کنه میگه فلان برندتقلبیش هست یا مغازه داری که میخواد جنسشو گرونتر بفروشه و توجیه کنه میگه فلانی تقلبیشو داره . متاسفا نه....
دوستان یکی از دلایلی که قیمت برایت ول پایینه نسبت به کیفیتش همین. رقابت و شایعاته وگرنه تمام محصولات برایت ول در صورت پلمپ اصلی و قابل اعتماده البته به تاریخ محصول هم باید دقت کرد گرچه به دلیل مصرف بالا این محصول در بین مشتریان مرتب محصولات به تاریخ روز وارد بازار میشه .
به نظر من هم برایت ول هم دارای تنوع محصول و هم کیفیت خوبی هستش
دوستان تا به امروز از فیتوسل اس دلتامارین استفاده کردم و مرجانهام هم تو این یک سال مشکلی نداشتن. میخام از محصولات دیگه هم استفاده کنم. برا همینم فعلا رای ندادم. حالا با توجه به رای های دوستان میخام برایتول رو بگیرم. فقط نمیدونم کدوم محصولاتش رو برای ریفهام مناسبه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
مرجانهام: انواع همر ها - مرجان بابل - کرم لوله ای - شقایق سنگ - پلیپ ستاره ای - صدف
ممنون.
دوستان فقط Reef Blizard بخرید این غذا معجزه میکنه
دوست عزیز من واسه اس پی اس هام از سایز اس استفاده می کنم و واسه ال پی اس ها هم از سایز ال، یه دونه ال پی اس داشتم که تقریبا نابود شده بود اما با دادن این غذا داره بر میگرده به حالت اولش. در ضمن دوتا آنتیاس دارم که با این غذا، غذاخور شدن. واسه توباستریا استفاده می کنم که باعث شده کار غذا دهی من راحت بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)