بسیار زیبا و چشم نواز، مبارکتون باشه
فقط ، دمای آب رو چنده؟ سیفون به چه صورته؟
بسیار زیبا و چشم نواز، مبارکتون باشه
فقط ، دمای آب رو چنده؟ سیفون به چه صورته؟
خیلی ممنون دوست عزیز
دما 29 درجه
اول از ehime quick vac استفاده می کردم بعد فقط هفته ای 30 درصد آب آکواریومو فقط تعویض میکردم ولی متاسفانه بعد چند ماه دکمه خاموش روشن دستگاه خراب شد (به فروشنده هم گفتم گفت همشون همین مشکلو داره) الان دیگه از همین سیفون دستیهای معمولی استفاده می کنم.
ممنون، منم قصد داشتم تو تانک گیاهیم دیسکس بندازم اما بعد از تحقیق دیدم، هم باید دما بالا باشه که واسه خیلی از گیاها مضره، هم باید سیفون روزانه انجام بدم که سخت و غیر اقتصادی بود هم نورش مناسب دیسکس نبود،دیگه منصرف شدم، الان که تانک شما رو دیدم میخواستم شرایطتونو بدونم، مبارک باشه
خیلی ممنون
ببینید دمای 29 درجه برای گیاه زیاده ولی دمای پایینتر برای دیسکس مناسب نیست این دما به مرور بعضی از گیاهارو از بین می بره ولی گیاههایی مثل جاوافرن"شمشیری"آنابیاس"نخو ی" میتونن تو این دما دوام بیارن ولی روی رشد اونهاتاثیر منفی میزاره (رشد کند و کم"بازم تظمینی نیست که حتما دوام بیارن مثلا بعضی از آنابیاسهام از بین رفتن بعضیها هنوز هم سالم هستن)
از لحاظ نور دیسکسهام مشکلی ندارند و برای گیاه هم کافیه( 4 عدد مهتابی صورتی 4 عدد سفید"t5)در ضمن میتونید از گیاههایی استفاده کنید که برگهای بلند داشته که روی سطح آب بیان واز شدت نور اگر لازمه کم بشه
ولی من در مورد اینکه تانک گیاهی نیاز به سیفون روزانه داره اطلاعی ندارم چون اینطوری واقعا هزینه بر میشه چون به ازای هر مقدار سیفون باید مقدار معینی کود مایع برای گیاهانی که از بستر تغذیه نمیشن اضافه بشه
در کل نگهداریه دیسکس با گیاه مشکلات خودشو داره
موفق وپیروز باشید
خیلی زیبا
امکاش هست ی زیر ساخت اکواریومت بدی؟؟
قیمت ساخت
شیشه
جسب
پایه
ام دی اف +تاج؟؟؟؟
سپاس
با سلام
من در حدود دو سال و نیم پیش یکی از دوستای خوبم کل آکواریومو برام ساخت شیشه/پایه/ام دی اف/چسب دقیق یادم نیست ولی فکر کنم در حدود 1/500/000 تومان شد البته تاج نداره روش فقط شیشه ست
موفق باشید
سلام
تانک گیاهی همراه با دیسکس واقعاً زیباست و چشم نواز
امیدوارم همیشه آبش برات بچرخه
سلام بسیار زیبا بود
میشه زمان کاشت گیاه تا ورود دیسکس هاتون رو بگید با تشکر
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)