اوشن نیتروشن
سرا
جی بی ال
ان ال اس
آزو
ماهیران
تترا
تولیدات سایر برند ها

بیشترین علت قیمت مناسب هست و اینکه اکثر مغازه دار ها اوشن دارن و کم پیش میاد کسی از جی بی ال و نیو لایف غذا داشته باشه (البته منظور من شهرسنان هست)خوب امار داره جالب پیش میره
تا الان 70% دوستان به اوشن نیتروشن رای دادن
به نظر من علتش اینه که درسته بهترین کیفیت رو بین غذاهای بازار ممکنه نداشته باشه ولی به نسبت قیمتش کیفیتش عالیه!
یعنی در مجموع قیمتش به کیفیتش می ارزه
نظر دوستن چی هست ؟
به نظر شما چه عواملی باعث این محبوبیت برای اوشن نیتروشن باشه؟

اقای بهمنش عزیز پیشنهاد میکنم در مورد غذای ریف هم یه نظر سنجی بذارین فکر کنم میتونه مفید باشه
ممنون

خوب امار داره جالب پیش میره
تا الان 70% دوستان به اوشن نیتروشن رای دادن
به نظر من علتش اینه که درسته بهترین کیفیت رو بین غذاهای بازار ممکنه نداشته باشه ولی به نسبت قیمتش کیفیتش عالیه!
یعنی در مجموع قیمتش به کیفیتش می ارزه
نظر دوستن چی هست ؟
به نظر شما چه عواملی باعث این محبوبیت برای اوشن نیتروشن باشه؟سلام دوستان
برای من که مشهدم و یکی از کلان شهرها به حساب میاد ولی تنوع مواد مصرفی خیلی کمه ولی اینجا اوشن بیشتر محصولاتش هست و از کیفیتشم رازیم ، مثلاً من ان ال اس تو مغازه های مشهد ندیدم !

سلام من از غذای گرانول jbl به همراه اتیویتول استفاده میکنم در سایز گرفتن ماهیها موثره. دیروز هم از کاردینال یه اسپکتروم گرانول خریدم

سلام خدمت دوستان من از سرا کرانول و میگو منجمد با سیر استفاده میکنم به نظر شما چطوره لطفا راهنمایم کنین ماهیام 3تا دلقک 1دامسل

سلام غذای گرانولی سرا خوبه ولی میگو فسفات آب رو معمولاً به شدت بالا مبیره؟! توصیه میشه خیلی زیاد ازش استفاده نکنید
ماهی هاتون هم که ماهی های بد غذایی نیستن
یه پولکی نصبتاً خوب کنار گرانولتون بخرید خالی از لطف نیست
موفق باشید

سلام خسته نباشید برای ماهیای من دلقک و دامسل سرا کرانول خوبه مثل اینکه شما از اوشن خیلی راضی بودین تو مشهد از کجا میتونم تهیه کنم

سلام ببخشید شما کفتید بهتراز پولکی هم استفاده کنم شما چه مارکی رو پیشنهاد میکنید من تازه توکار ابشور زدم و از تغذیه شهم تجربه ای ندارم با تشکر اگر بیشتر راهنمای کنید

سلام ببخشید شما کفتید بهتراز پولکی هم استفاده کنم شما چه مارکی رو پیشنهاد میکنید من تازه توکار ابشور زدم و از تغذیه شهم تجربه ای ندارم با تشکر اگر بیشتر راهنمای کنید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.