وای عزیزم چه خانم موفشن خوشگلی
وای عزیزم چه خانم موفشن خوشگلی
سلام خوکچتون خیلی قشنگه مبارک باشه.
یه چند تا عکس هم از نیم رخ ازش بگیرین.
سلام
تبریک میگم
خوکچه ی بسیـــــــار زیبا و دوست داشتنی ای هست
خیـــــــــلی فوق العاده است!
رنگ خیلی خوشگلی داره ترسش ریخته آزادش میذارید؟
ببخشید اما نمی دانم چرا چشمشون قرمزه من زیاد خوشم نمیاد
سلام
مباركتون باشه. چه خوكچه ي خوشگليه. قيافه اش چه بامزه است
اسمش رو بگذاريد حنا خانم. به رنگ موهاش هم مياد![]()
خیلی قشنگه....خوبه که عادت کرده بهتون
منم چشم قرمز دوست ندارم اما به دل ادم که بشینه این چیزا به چشم نمیاد
چندروز پیش که برای خرید خوکچه رفته بودم هیچکدوم به دلم ننشست جز یه البینو مو بلند با اینکه چشماش قرمز بود واقعا عاشقش شده بودم
ولی مادرم هی می گفت این نه!ادم چندشش میشه.چشماش ترسناکه و این حرفا
منم بی خیالش شدم
حالا قراره باز برم دنبال خوکچه
اینجاهم مثل قزوین که گفته بودین کمبود پت شاپ و فروشگاه حیوانات خانگی داریم و انتخاب خیلی محدوده
من حتی برای تهیه لوازم سگ و گربم هم مشکل دارم....![]()
خیلی قشنگه....خوبه که عادت کرده بهتون
منم چشم قرمز دوست ندارم اما به دل ادم که بشینه این چیزا به چشم نمیاد
چندروز پیش که برای خرید خوکچه رفته بودم هیچکدوم به دلم ننشست جز یه البینو مو بلند با اینکه چشماش قرمز بود واقعا عاشقش شده بودم
ولی مادرم هی می گفت این نه!ادم چندشش میشه.چشماش ترسناکه و این حرفا
منم بی خیالش شدم
حالا قراره باز برم دنبال خوکچه
اینجاهم مثل قزوین که گفته بودین کمبود پت شاپ و فروشگاه حیوانات خانگی داریم و انتخاب خیلی محدوده
من حتی برای تهیه لوازم سگ و گربم هم مشکل دارم....
نگفتین کجا زندگی می کنین؟من کلا هر چی می خوام بخرم میام تهران یا کرج.کلا یه دامپزشک درست حسابی هم اینجا بیشتر نیست.بقیشون دامپزشک گاو گوسفندین .زیر جنی (اسم خوکچمه) و عوض کردم و از این پوشال های نرم ریختم.رفتم از نجاری 1 گونی گرفتم.خدا این آشناهارو حفظ کنه.پولی هم بابتش نگرفت.فقط گفت به جاش یه گونی بیار.
بچم جنی امروز دیدم شروع کرده به خوردن گندم.معلومه خوشش هم اومده.از زمان خرید تا الان اولا فقط کاهو می خورد میدونم براش منفعتی نداره ولی خوب چیزای دیگه نمیخورد.بعد کم کم فلفل دلمه و گوجه و سبزیجات هم خورد.الانم داره کم کم غلات هم می خوره![]()
باور کنید منم اول چشم قرمز خوشم نمیومد.ولی موقع خرید ندیدین چه دلبری می کرد.الانم که بهم عادت کرده اصلا انقد که نازه چشاش عادی عادی شده برام.بعضی وقتا به خودم می گم اصلا اگه این رنگی نبود چشاش این جزابیت و نداشت.هنر آفرینش خداست دیگه![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.