سلام
خوبین؟
داداش شیر اصلا استفاده نکنید . به شدت جوجه رو دچار اسهال می کنه
شیر دارای قند لاکتوز است و جوجه ها فاقد آنزیم لاکتاز هستند. در نتییجه قند شیر یا همان لاکتوز به جای اینکه توسط جوجه مصرف بشه ، توسط باکتری های مضر رورده مصرف شده و باعث اسهال و مریضی جوجه میشه
کجی نوک جوجه هم مادرزادی است و نمیشه کاری کرد. فقط چنین جوجه هایی غذا خوردن اشون مشکل میشه و ضعیف تر از بقیه می مونند و هیچ ربطی هم به کمیود کلسیم نداره. (کجی نوک در ایتدا وجود داشته ولی چون با رشد جوجه منقار هم رشد کرده، کجی آن مشخص تر شده)
اما باید در ژیم غذایی همه جوجه ها منایع کلسیم وجود داشته باشه (دی کلسیم فسفات یا پودر صدف) تا در آینده به خوبی رشد بکنند و سیستم ایمنی قوی داشته باشند
موفق باشید
ویرایش توسط omidkhosravi : 12th September 2014 در ساعت 02:59 PM
سلام نژادش سلطانه.والا نمی دونم پدر و مادرش نسبتی دارن یا نه چون من تخم اینو خریدم و زیر مرغ هچ کردم
لطفا جیره غذایی اش رو هم بنویسید؟
برنامه ویتامنیه و مواد معدنی اش رو
در تاپیک قبلی هم عرض کردم که اصلا از شیر استفاده نکنید
ویرایش توسط omidkhosravi : 12th September 2014 در ساعت 03:09 PM
از شیر استفاده نمی کنم خیالتون راحت.اتفاقا این جوجه ار همشون پرخورتر و تپلتره)روزانه سه وعده غذا بهشون میدم صبحا معمولا سبوس گندم ( البته یکم نم میدم)یا نون خیس خورده.ظهر ها هم که پس مونده سفره که بیشتر برنج و نون و سبزی هم هست.قبل از خوابشونم که آشغالای سبزی و شیر بلال و ذرت و گندم و دونه پرسی میخورن و با شکم سیر می خوابن البته میان وعده هم حمله می کنن به کرم های باغچه یا برگ های درخت انگورمون.هفته ای دو بار هم مولتی ویتامین میریزم تو آبشون
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)