سلام دوست عزیز فکر میکنم سوالاتونوجای درستی مطرح نکردینسلام بچه ها خسته نباشید بچه ها من یه چند تا موری و دبوسی و فرانتوزا داشتم یه بندی بودن با یه چند تا جویل همه تو یه سایز هستن 3 روز پیش دبوسی خوش رنگ تلف شد 2 روز بعدش یکی از موریهام و امروز صبح دوباره یکی از فرانتوزو ها بعد از مردن فرانتوزا یه 30 درصد ابو کشیدم و اب جدید اظافه کردم تو تانک یه تصفیه داشتم تاپ فیلتر بود روشنش نمیکردم میترسیدم ماهی ها اذیت بشن قدرتش بالاست امروز صبح دیگه 40 درصد ابو عوض کردم البته گذاشتم کلرش بره و یه 2 تا قاشق نمک ریختم در ضمن تانکم 90 عرض 30 طول و 30ارتفاعشه و یه تصفیه خارجی هم گذاشتم چون قبلا اب راکد بود و در ضمن یه نمو از ابم سبز شده . به نظرتون دیگه چکار کنم ؟؟؟
![]()
ممنون میشم کمک کنین
بهتر بود از شرایط آکتون میگفتین مثلا چند وقته راه اندازی شده سیکل طی شده یا نه؟
دما و اکسیژن اوکی هست یا نه؟
هفته ای ۲۰ ٪ سیفون کافیه و قرار نیست هر دم سیفون کنید
سلام شما باید همیشه فیلترتان روشن باشدسلام بچه ها خسته نباشید بچه ها من یه چند تا موری و دبوسی و فرانتوزا داشتم یه بندی بودن با یه چند تا جویل همه تو یه سایز هستن 3 روز پیش دبوسی خوش رنگ تلف شد 2 روز بعدش یکی از موریهام و امروز صبح دوباره یکی از فرانتوزو ها بعد از مردن فرانتوزا یه 30 درصد ابو کشیدم و اب جدید اظافه کردم تو تانک یه تصفیه داشتم تاپ فیلتر بود روشنش نمیکردم میترسیدم ماهی ها اذیت بشن قدرتش بالاست امروز صبح دیگه 40 درصد ابو عوض کردم البته گذاشتم کلرش بره و یه 2 تا قاشق نمک ریختم در ضمن تانکم 90 عرض 30 طول و 30ارتفاعشه و یه تصفیه خارجی هم گذاشتم چون قبلا اب راکد بود و در ضمن یه نمو از ابم سبز شده . به نظرتون دیگه چکار کنم ؟؟؟
![]()
ممنون میشم کمک کنین
مطلب زیر را هم حتما مطالعه بفرمایید
http://www.parsipet.ir/thread70.html
اره خودمم همین فکرو کردم تو تالار گفتمان تاپیکو درستو پبدا نکردم
این ابش قدیمیه قبلا توش فلاور داشتم و الان اونو فروختم و اینا رو گرفتم دماشم روی 29 هست و اکسزن دهی هم خوبه مشکلی نداره تاره فک کنم چرخه طی شده چون قبلا تصفیمو روشن میکردم توش سرامیک ذغال هست یه راه یی وجود نداره که زمانش سیکلو کمتر کنه ؟؟؟؟؟دارویی چیزی نی ؟؟
ممکنه آب آک الوده باشه یا خیلی وقت بوده که سیفون نشده و آمونیاک آب بالاست و برای همین ماهیای جدید تلف شدند.شما آب رو هفته ای ۲۰ درصد سیفون کن و آب بدون کلر بریز به ازای هر ۲۰ لیتر هم نمک بدون ید بریز توی آب .و این کارو تا ۱ ماه انجام بده بعد از اون میتونی هر ۲ هفته یکبار ۳۰ درصد سیفون کن.سیفون هم از کف انجام بده یعنی سعی کن شیلنگ سیفونو لابلای شن های کف تکون بدی تا کثافات زیر شن خارج بشهاره خودمم همین فکرو کردم تو تالار گفتمان تاپیکو درستو پبدا نکردم
این ابش قدیمیه قبلا توش فلاور داشتم و الان اونو فروختم و اینا رو گرفتم دماشم روی 29 هست و اکسزن دهی هم خوبه مشکلی نداره تاره فک کنم چرخه طی شده چون قبلا تصفیمو روشن میکردم توش سرامیک ذغال هست یه راه یی وجود نداره که زمانش سیکلو کمتر کنه ؟؟؟؟؟دارویی چیزی نی ؟؟
گزارش بیماری های ماهیان آکواریومی و ارائه راهکار های درمان(قسمت دوم)
http://www.parsipet.ir/thread9523.html
سلام خسته نباشید
ببخشید من فایتر مادم زخمی شده...
چیکار کنم!؟
سلام بر اساس این تاپیک با عکس واضح از محل زخم مشکل ماهیتون رو گزارش کنیدو..... چه زخمی...کجا ... و با چه منشا و دلیلی.....شرایط تانک و نور و دما و کیفیت آب و فیلتراسیون و فاکتور هایی مثل آمونیاک و نیترات و .... هم در کنار عوامل اصلی تعیین کننده هستند.
https://www.parsipet.ir/showthread.php?t=617
به هر حال اولین کاری که باید بکنید اینه که قرنطینش کنید و کمی نمک به آب اضافه کنید تا از عفونت تا حدودی جلو گیری بشه
موفق باشید
سلام
من ۳ اسکار در اکواریوم دارم که دوتا از اسکار ها سومی را به شدت میزنن بطوریکه قسمت هایی از بدنش پوستش کنده شده و سفید شده. این دو اسکار حتی با همدیگر هم دعوا میکنن
نظرتان علت چیه؟ برای درمان این اسکار مظلوم و مضروب باید چه کنم
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
جداشون کن اسکار های من پوست و پولک بدن همو میکندن امانمیمردن ولی جدا نکنی میکشنش دلیل اصلیش میتونه جفت بودن اون دوتا و یا قلمروطلبیشون باشه
اسکار بی دردسر میخای آلبینو بخر آروم هستن
ویتامین استفاده کن به مرور خودش خوب میشه
من فایتر دارم 2تا جنگ انداختم زد ماهی دوستم کشت ولی یه ذره خراشیدگی داره![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.