اينكه شما تاييد ميكنيد باعث افتخاره ولي زيباترين اروانايي كه داشنم ردچيلي بود كه شما چند سال قبل بهم داديد هيولايي شده بود كه متاسفانه چند روزي كه خونه نبوديم از اك بيرون پريده بود ومرد البته تقصير خودم بود در اك رو نبسته بودم، خيلي حيف شد. باز هم بابت تاييدتون ممنون
يه پيشنهاد جرا يه جفت سفره ماهي و تايگر سيامي اضافه نميكنين به تانكتون
يه سفره بزرگ انداختم ولي گاز گرفت و گوشت تنش رو پاره كرد فكر كنم قبل از اضافه كردن اروانا به هر تانكي بايد اول ماهي هاي ديگه رو اضافه كرد چون اروانا مخصوصا" كوتوله به شدت قلمرو طلبه وپرخاشگره. از توجه تون ممنونم.
سلام دوست عزیز
آروانای زیبایی دارین مبارکتون باشه و امیدوارم همیشه سالم و شاداب بمونه براتون![]()
درود
آروانای خیلی قشنگ و زیبایی دارین امید وارم سالم و سرحال بمونه.
فقط جنسیتش چیه ؟ من زیاد از آروانا سر در نمیارم شرمنده.
سلام ممنونم در مورد جنسيت اروانا تا جايي كه من ميدونم تشخيصش كار خيلي سختيه بعضي ميگن از شكل آرواره اش ميشه تشخيص داد بعضي ديگه ميكن كه يه فرمول داره كه با قرار دادن شكل سر (فرم سر) تو يه فرمولهايي ميشه تشخيص داد نكته بعد سن بلوغ ارونا فكر كنم بعداز يا تو 4 سالگي بعد چون امكان تكثير تو ايران وجود نداره براي كسي كه اروانا نگه ميداره خيلي مهم نيست.موفق باشيد.
سلام
تبریک عرض میکنم بسیار زیباست
شناسنامه داره؟
باچی تغذیه اش میکنی؟
سلام و سپاس بله شناسنامه و ميكرو چيپ داره. در مورد تغذيه اش بايد بگم بعداز مريض شدنش فعلا" كه غذاي خشك نميخوره با ماهي زنده ، كرم ميل ورم و ميگو تازه تغذيه ميشه البته بايد يه چند روزي گشنگي بهش بدهم تا دوباره غذاي خشك بخوره هيكاري اروانا و تترا اروانا رو ميخورد.![]()
خود ماهی خوراک عامل اصلی مریضیه شما چجوری مصرف میکنین؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.