سلام داداش تانک باحال و تر و تمیزی داری به قول بچها میشه با اب تانکت چایی درست کرد از سلیقت هم خوشم اومد ایول داری![]()
سلام داداش تانک باحال و تر و تمیزی داری به قول بچها میشه با اب تانکت چایی درست کرد از سلیقت هم خوشم اومد ایول داری![]()
سلام خيلي زيباست مخصوصا" دكور و چيدمان سنگها . موفق باشيد![]()
چجوري آوردين منظور اينكه فرودگاه تركيه و تهران گير ندادن؟ اصلا ديدن؟
بهتون تبریک میگم دوست عزیز ماهی های خیلی زیبایی داری چند وقت میشه که ازشون بچه گرفتید؟ بچه ها رو جدا کردید؟
كلا واردات موجود جاندار بدون مجوز وزارت بهداشت ممنوع به ايران اين كالوسهاي من ٥ تا بودن ٣ تا نر و ٢ تا ماده اين كالوسها رو من از تنها وارد كننده اصلي ماهي تانگانيكا كه فقط كالوس و پتروكروميس و گوبي و انواع نادر تروفيوس رو وارد ميكنه به قيمت هر كدوم ١٥٠ گرفتم كه چون چشم يكي از نر ها ايراد داشت اونو بهم اشانتيون داد بعضافه دو تا گوبي و ٥ تا لپتوسوما و ٢ تا فرانتوزا بلو زيير البته علت گروني اين كالوسها به خاطر صيد مستقيم از تانگانيكا بود ميشه گفت ماهي وحشي خود درياچه بودن مثال يه پتروكروميس ٤ اينچي red داشت كه اون موقع ٧٥٠ قيمتش بود
خلاصه من با هزار مصيبت اين ماهيارو طي دو روز و با يك بار تعويض اب و اكسيژن از راه پارتي و اشنا اوردم كه متاسفانه تمام لپتوسوماهام تلف شدن و خوب اون موقعها خيلي ناشي بودم و يه سري از كالوسها و گوبي رو تلفات دادم ...
حدود يك ماه پيش براي Altolamprologus Calvus Black Kasaba Bay به قيمت هر قطعه ٩٠ و بالغ به شرط صيد خود درياچه سفارش ٤ عدد دادم بعلاوه گوبي كه مطلقا ديگه نميارن البته اين سفارش بين ٣ تا ٦ ماه مدت تحويل داره ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)