دوستان خواهش میکنم به جهت جلوگیری از سو استفاده های مشابه حتما نظر بدید . ممنونم
دوستان خواهش میکنم به جهت جلوگیری از سو استفاده های مشابه حتما نظر بدید . ممنونم
دوست عزیز . لطفا یک عکس از الان دیسکس ها بذارید . بعد چند دلیل مدرک بیارید . مثلا پیام خصوصی یا ........... . من نمی دونم واقعا چی بگم .
دوست من این عکس ها را دیشب گرفتم. دیگه از این جدیدتر؟؟؟!!!!!
عرض کردم دیشب ماهیا تخم ریزی کردن و به دلیل اضافه کردن متیلن بلو الان رنگ آب آبی هست.
من در تاپیکی که آقای خالد حبیبی / دیسکس سقز بعنوان فروش جفت گلدن آلبینو ایجاد کرده بودند درخواست خرید کردم و نوشتم که این جفت را من میخواهم.
اگر زحمت بکشید تاپیک ایشون را ببینید روز 5شنبه ظهر تاپیک به دلیل فروش جفت ها بسته شده / ایشون 5 شنبه ظهر با اتوبوس برای من ارسال کرده و جمعه صبح هم من اینا را از باربری تحویل گرفتم
اگر دوستان زحمت بکشند از روی همون عکس هایی که توی همین تاپیک بنده گذاشتم نظرشون را اعلام کنند که آیا این جفتی که ایشون برای من فرستاده همونی هست که توی سایت گذاشتند ممنون میشم
آقا پارسا یعنی واقعا روی همین عکس ها نمیشه تشخیص داد؟؟؟!!!!!
بنطز من متفاوتند . ولی شما باید مدرکی بیارید صحبت کردن پیام خصوصی که فرد گفته باشد همان جفت دیسکس را برای شما می فرستد
2 مسئله اينجا وجود داره:
1.شما مگه پول جفتها رو به ايشون پرداخت نكرديد كه ايشون تهديد به شكايت كردند ؟؟؟
2.به نظر من شما بايد چند روزي صبر كنيد شايد رنگ ماهيان به دليل مسافرت و استرس كمي تغيير كرده باشه...شما خودت داري ميگي تخم كردند پس ايشون مطمئنا براي شما جفت ارسال كرده ( اگر تخم نكرده بود چكار ميكردي ؟؟؟ )
من آقاي حبيبي رو اصلا نميشناسم اما مطمئن هستم ايشون همون جفتي كه عكسش رو گذاشتن براي شما ارسال كردند چون مطمئنا ايشون مزرعه ديسكس نداره كه 10 جفت مشابه داشته باشه...
ديسكسي كه براي شما ارسال كرده هنوز 1 هفته نشده تخم كرده...ديگه چه چيزي ميخواي از اين بهتر
هه هه هه سلام و درود بردوست گرامی
من که تو عمرم دیسکس نداشتم اما با دلیل زیبایی که آوردینو واقعا قانع کننده بود
لازم شد یه مقداری مسائل تشریح بشن
طرف فقط قرار بوده جفت بفرسته دیگه
اگه قرار بود مثلا جفت آلبینو گلدن بفرسته و تخم هم بذارن که دیگه تو قوانین فروم نمیومد که "حتما باید از محصول خود عکس بذارید"
یه عکس از گوگل آپ میکرد به عنوان جفت آلبینو ، میذاشت تو تاپیک فروش و تمام
با عرض سلام خدمت کلیه دوستان / من توی عکس اول کل ماجرا را بصورت تصویری آوردم ولی جناب آژیده گفتند که فقط دوتا عکس بزارم و من هم گذاشتم
صفحه اول همین تاپیک را ببینید . ایشون عکس یک جفت که یکی آلبینو و یکی لئوپارد هست را توی تاپیک خودشون برای فروش گذاشته بودند که با بچه هست. من هم اعلام کردم که این جفت را میخواهم. این را هم اضافه کنم که قبلا یک فیلم از آکواریومشون برای من فرستادند که کلی دیسکس توش بود . از اونجایی که احتمالا خدا ما را یکمی دوست داره قضیه از اینجا لو رفت. وقتی من به ایشون گفتم که جفت اشتباه فرستاده شده ایشون گفتند به غیر از این جفت جفت دیگه ای ندارند ولی توی فیلم من جفت دیگه را هم پیدا کردم که دقیقا همونی هست که با بچه توی سایت گذاشته شده بود و برای من ارسال نشد.عکسش توی اول همین تاپیک هست. بسیار با جفتی که برای من ارسال کردند شباهت داره.
جناب ardana ان شاالله خدا تمام اموات شما را رحمت کنه.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)