سلام به همه دوستان و بزرگان
مهدی عزیزم تبریک میگم .ایشالا همیشه شاد و سربلند و سلامت باشی.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
سلام به همه دوستان و بزرگان
مهدی عزیزم تبریک میگم .ایشالا همیشه شاد و سربلند و سلامت باشی.
باسلام
آقا مهدي تبريكات بنده روهم پذيرا باشيد...
اميدوارم در تمام مراحل زندگي موفق باشيد...
باتشكر farhad-2007
سلام
تبریک آقا مهدی
پس شیرینیش کو؟!!!
شاد و پیروز باشی
سلام مهـــــــــــدی عزیز
منم بهتون تبریک میگم ، تانکتون خیلی زیباست
امیدوارم همیشه و همه جا پیروز باشید
اقا مهدی من هم به شما تبریک میگم و برای شما ارزوی موفقیت روزافزون دارم.
سلام دوستان
بازم ممنونم . خیلی خجالت دادین . چشم شیرینی هم میدم ولی بزارین سکه بهار آزادی رو بگیرم بعد باهاش شیرینی تر میخرم و پخش میکنم
راجع به شرکتم در مسابقه به حامد عزیز گفتم شرکت نمیکنم چون یه بار اول شدم دیگه کافیه ولی فرمودن شرکت کننده کمه و منم عکس دو تا تانک رو گذاشتم که یکیش اول شد و اون یکی سوم
حالا از این به بعد چشم عکس نمیزارم . ولی اینم بگم که از چند سال پیش تا الان تانکهای دوستان خیلی زیبا تر و حرفه ای تر شده و تازگیها بیشتر مغازه های نواب گیاهای جدید و زیبایی آوردن که قبلا وارد نشده بود . پس باید شاهد پیشرفت بیشتر این سرگرمی زیبا و عالی در ایران باشیم
قوربون شما
مهدی
سلام مهدی آقاسلام دوستان
بازم ممنونم . خیلی خجالت دادین . چشم شیرینی هم میدم ولی بزارین سکه بهار آزادی رو بگیرم بعد باهاش شیرینی تر میخرم و پخش میکنم
راجع به شرکتم در مسابقه به حامد عزیز گفتم شرکت نمیکنم چون یه بار اول شدم دیگه کافیه ولی فرمودن شرکت کننده کمه و منم عکس دو تا تانک رو گذاشتم که یکیش اول شد و اون یکی سوم
حالا از این به بعد چشم عکس نمیزارم . ولی اینم بگم که از چند سال پیش تا الان تانکهای دوستان خیلی زیبا تر و حرفه ای تر شده و تازگیها بیشتر مغازه های نواب گیاهای جدید و زیبایی آوردن که قبلا وارد نشده بود . پس باید شاهد پیشرفت بیشتر این سرگرمی زیبا و عالی در ایران باشیم
قوربون شما
مهدی
جذابیت این کار اینه که همه شرکت کنن و شما هم عکس بزارید و با یک کار گرافیکی ساده مدالها رو یکی رو زرد بشه برسه به نفر اول و یکی نقره ای بشه برسه به نفر دوم و در صورتی که شما نباشید بازهم مسابقه جذابیتی نداره که بانبود بهترین تانک اول شه کسی
ولی مواظب باشید خودم تو چند ماه دیگه اول میشم اگه این جلبکها بزان![]()
سلامسلام دوستان
قوربون شما
مهدی
اگه قرار بشه تاپ ها رو حذف کرد که نمیشه مسابقه . اصلا نه مدالش ارزش داره و نه جایزش . مهم اینه که این باعث می شه ما بیشتر مزاحمت بشیم و شما هم باید بیشتر راهنماییمون کنی و عکس های بیشتری از تانکات شیر کنی.
ژاپنی ها می گن بجای اینکه به فکر نحوه انجام کار توسط دیگران باشی ، خودت کاراتو به بهترین نحو ممکن انجام بده.
شوما هم شیرینی رو بده ، رئوس هم جایزه رو می دن.
شاد و پیروز باشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.