سنگا طرحش خیلی قشنگه فقط رنگش (کار خودته ها!) ولی رنگ و روش نمی خوره به آکواریوم نمی دونم چرا؟؟!؟! یکم تیره ست شاید اصلا قیدشو زدم و رفتم چند تا دونه شاخه چوب کار کردم حالا هنوز نمیدونم که.
فضولی کن همش![]()
سلام مسیح جان ممنون داداش به پا شما نمیرسه که....
نه انقدر باهاش ور رفتم که اتفاقا co2 رو تو آب پخش کنه. توجه کنی اون لوله آبیه تو عکس دوم رو یه ذره کردم تو آب که تلاطم نداشته باشه از خود سامپ هم همه چی تو آبه و تلاطم ضربه ای صفره. آره گلاسو ها تازه ریششون رفت تو توربو سویل دیگه بهتر میشه... ممنون
بچه ها اینو من تجربی به دست اوردم واقعا جریان آب واسه تانک گیاهی تازه راه اندازی خیلی خیلی خیلی مهمه (مخصوصا رو فتوسنتز)![]()
تانك بسيار زيبايي داري انشالله آبش برات بچرخه![]()
همه به سنگ گير دادن ولي من ميگم اگه بتوني اون كپسول رو از كنار آكواريوم مخفي واقعا نماي زيبايي پيدا ميكنه و وقتي بهش نگاه ميكني حال ميكني![]()
سلام عزیزم. ممنون...
کپسول بین پایه آکواریوم و گوشه دیواره. در اتاق هم اونوره طوری که کپسول تقریبا مخفیه ولی ظاهرش هم زیاد ضایع نیست میشه تحملش کرد![]()
راستی دوستان هرکس از گیاهای من به کارش میاد بهم بگه که اگه هرس کردم بهش بدم ( رایگان )
![]()
سلام میلاد... اکواریوم گیاهی بسیار شیک و زیبایی ساختی...مبارکه داداش.. موفق باشید..
سلام دوست عزیز
تانک زیبایی شده مبارکت باشه
سلام آقا میلاد گل و گلاب
تانکت فوق العاده زیبا هست دیگه حرفی برای گفتن نزاشتی.
فقط از سنگات زیاد خوشم نیومد اگر سنگ بهتری بزاری خیلی زیبا تر میشه.
موفق باشی.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.