سلام.عکس دومش عالی شده.آدم احساس میکنه قصد شکار داره.![]()
سلام.عکس دومش عالی شده.آدم احساس میکنه قصد شکار داره.![]()
ای جون چه سرحال و کنجکاوه ماشالا
مرسی دوست عزیز ، بله فقط یکم تکون خورده تار افتاده عکسش...
واي چه ژست هايي گرفته !!
فكر كنم يكي از فانتزي هاش اينه ژست بگيره يكي ازش عكس بندازه
عاشق عكس اوليه و آخريه ام ، با آدم حرف ميزنه
از اون شيطوناست ماشالا
شاد باشين
بزنم به تخته چه چشمای براق و شفافی داره که نشونه سلامتشه
معلومه حسابی بهش میرسید
خیلی وقت بود کاسکویی به این سرحالی ندیده بودم
امروز داشتم از جلو یه مصالح فروشی رد میشدم که بسته هم بود یه کاسکو پف کرده تو یه قفس کنج مغازه بود.همیشه تو قفس و مغازه هم روزی چندساعت بیشتر
باز نیست و اون طفلک همش تو تاریکیه
جدیدا همه جای قناری و سهره اینا کاسکو میارن تو مغازه اخه کاسکو که پرنده نمایشی نیست همشونم پرکن شده...واقعا جای تاسف داره : (
به نظرم رنگ چشماش زرد شده
آیا هنوز میشود به چنین کاسکویی حرف زدن یاد داد؟
یله خیلی بهش میرسم چه از لحاظ تغذیه چه نظافت...آخه پسرمو خیلی دوست دارمبزنم به تخته چه چشمای براق و شفافی داره که نشونه سلامتشه
معلومه حسابی بهش میرسید
خیلی وقت بود کاسکویی به این سرحالی ندیده بودم
امروز داشتم از جلو یه مصالح فروشی رد میشدم که بسته هم بود یه کاسکو پف کرده تو یه قفس کنج مغازه بود.همیشه تو قفس و مغازه هم روزی چندساعت بیشتر
باز نیست و اون طفلک همش تو تاریکیه
جدیدا همه جای قناری و سهره اینا کاسکو میارن تو مغازه اخه کاسکو که پرنده نمایشی نیست همشونم پرکن شده...واقعا جای تاسف داره : (
متاسفانه حرفتون درسته منم خیلی می بینم که تو مغازه برای جلب مشتری کاسکو میارن...یا حتی چند وقت پیش تو محدوده ی طرشت تهران به یه پارکینگ ماشین های تصادفی رفته بودم که دیدم یه کاسکو رو تو قفس توی حیاط گذاشتنش تو یه شرایط خیلی بد و ناراحت کننده،منم ترسیدم اگه حرف بزنم گفتم الان صاحب پارکینگ مارو می زنه آخه یارو خیلی لات بود....نمیدونم واقعا آدم ناراحت می شه....
والا این کاسکو رو من 5 ماهه که خریدم و به من گفتن دو ساله هست،پیش دکتر رفتم حدود دو ماه پیش،دکتر هم گفت حدود دو سالشه و تایید کرد،در مورد حرف زدن هم تا جایی که من کار کردم باهاش،با سوت دست و پا شکسته چند کلمه می گه...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.