چون میخواستیم از ایست بازرسی رد بشیم![]()
چون میخواستیم از ایست بازرسی رد بشیم![]()
سلام خیلی قشنگه
مبارکه
به فامیلتون بگو یدونه هم برای من کادو بیاره![]()
خیلی قیافه خنگ و با نمکی داره ... امیدوارم همیشه سالم و شیطون بمونه..
سلام
تبریک توله زیبایی هست .
البته اینکه میفرمایید اپارتمانی هست باید عرض کنم که الان توله شما بسیار کوچک هست . من تجربه کافی از دالماسین را دارم بسیار سگ بازی گوش و خرابکاری هست ( نظر شخصی) البته بعد از 1 سال وقتی توله بزرگ میشه حرابکاری ها بعلت قوی شدن محسوس تر میشه . موارد دیگر هم هست که اگر لازم دانستید عرض میکنم .
توصیه میکنم واکسنها را به موقع بزنید بیار سگ حساسی هیت و تا 6 ماهگی در معرض خطر در رابطه با پاروا و دیستمپر بسیار مواظب باشید.
ارادتمند
ممنون دوست عزیز منظورم نبود که کلا سگ آپارتمانی هست خوب دالمیشن ها چون خیلی سریع آموزش میبینند و با هوش هستند قوانین و آموزشهای مربوط به ماندن در خانه رو زود متوجه میشند و میشه به راحتی نسبت به سگهای بزرگ جثه دیگر در منزل ازشون نگهداری کرد این توله رو فعلا چند نکته رو بهش فهموندم که تو خونه باید بره جای مخصوص خودش بمونه شلوغ کاری و شیطونی نکنه و منتظر نکات آموزنده دیگر شما و دوستان دیگر هستم چون اولین بار هست که دارم از یه دالمیشن نگهداری میکنمسلام
تبریک توله زیبایی هست .
البته اینکه میفرمایید اپارتمانی هست باید عرض کنم که الان توله شما بسیار کوچک هست . من تجربه کافی از دالماسین را دارم بسیار سگ بازی گوش و خرابکاری هست ( نظر شخصی) البته بعد از 1 سال وقتی توله بزرگ میشه حرابکاری ها بعلت قوی شدن محسوس تر میشه . موارد دیگر هم هست که اگر لازم دانستید عرض میکنم .
توصیه میکنم واکسنها را به موقع بزنید بیار سگ حساسی هیت و تا 6 ماهگی در معرض خطر در رابطه با پاروا و دیستمپر بسیار مواظب باشید.
ارادتمند
وووووووولک کوکام سگ زیبایی دارید.خیلی خوشکل خوابیده رو پهلو.
میشه از تغذیه اش هم یکم به ما بگید،از چی تغذیه میکنه و ...؟؟
ها دمت گرم وووولک بچه کشور آبادان کارش بیسته هر جا که باشهتغذیه غذای خشک مخصوص سگ پا و بال مرغ آب پز و هر از گاهی هم هله هوله برنج آب گوشت خورش قیمه خوبیش اینه معده این نژاد با بیشتر غذا ها سازگار هست
حالی میکنه پس برا خودش.کوکاااام صوبور چی صویور نمیخوره با هشوووو؟؟؟
الان عابودانه یا شیراز یا لاهیجاان؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.